Tuesday, May 17, 2011

Popular ke?


Kesimpulannya, korang tak payah dah nak type panjang-panjang http://himynameisasri.blogspot.com/ kat url.

Type je Askrie kat google search engine, korang boleh baca blog aku dengan tenang dan selamat.

Terima kasih.

10 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Ahaks!! Kalau myself kene tulis 'aunidenovella' .. Kalau nama betul .. blambak dah copycat .. wakaka!! tahniah nama dah masuk gugel~

Askrie Hishamuddin said...

hehe :) terima kasih terima kasih

ayuya said...

huit...femes kwn aku ni...bila la aku nk glemer ni?=p

Askrie Hishamuddin said...

haha :) takde la femes mana pun. biasa2 je ayu :)

schasya said...

hahaa ! congrates! da femes :)

Askrie Hishamuddin said...

haish, tak femes lagi :P

Anis Adila Aris said...

nak taip nama askrie hishamuddin pun kena tengok banyak kali..payah beno nama...

taip nama Anis Adila Aris pun ada gak la keluar belog saya :)

Askrie Hishamuddin said...

haha. popular jugak die :)

waN Mohd Salim said...

hahahahaaa betul tu .. wekkkkkkkkkkkkkkkkkk

Askrie Hishamuddin said...

apa yang betulnya kandaaa?