Wednesday, July 11, 2012

Koleksi cheque nuffnang Askrie Hishamuddin!

Assalamualaikum!

Untuk pengetahuan semua pembaca blog ini, aku mula meletakkan iklan nuffnang di blog aku pada awal tahun 2011. Jadi, secara exclusivenya dalam entri kali ni aku nak berkongsi dengan korang koleksi cheque-cheque nuffnang yang aku pernah dapat sepanjang penglibatan serta pembabitan aku dalam menulis blog haha. Amboi, over tau!

Cheque pertama aku sebanyak RM 55.52

Cheque kedua aku sebanyak RM 50.21

Cheque ketiga aku sebanyak RM 52.99

Cheque Keempat aku sebanyak RM 99.10

Begitulah koleksi cheque-cheque nuffnang aku hasil daripada 1 tahun lebih menulis blog. Walaupun amount die takde lah banyak mana pun tapi agak berbaloi. Tulis blog je pun dah boleh buat duit haha. Macam tak percaya je. Tambah-tambah blog yang tak femes macam blog ni haha.

Sekian.Bye!

41 comments:

Trah Zain said...

wah, dah 4 kali ye? kasi sini yg latest boleh?haha

Syakir Rahman said...

wah... best r.. mcm ner nak bg dpt bnyk?? ada tips x??

Askrie Hishamuddin said...

Trah Zain - hehe, sikit je lah amount dapat. :)

Askrie Hishamuddin said...

Syakir Rahman - alamak, banyak ke ni? haha. Tips? nanti asri buat entri :)

Syuk Ry said...

wah byk yer.. best2..

Askrie Hishamuddin said...

Syuk Ry - tak bnyk mana pun ni :) biasa-biasa je.

Boni JLL3 said...

wah!! ok la tu bro.. aku tak pernah dapat pun..hahaha.. lagi kritikal..hehehe

Askrie Hishamuddin said...

Boni JLL3 - InsyaAllah, nanti dapat la tu :) kena usaha sikit.hehe :)

NAL said...

wah..terbaiklah..rezeki tu..NAL tak pernah dapat pun..

Askrie Hishamuddin said...

Nal - insyaAllah satu hari nanti dapat lah :) kena ikhlas berblogging :) hehe

Ahmad Zarif said...

wah.. alhamdulillah. kene jadikan inspirasi nih. good job bro.

Askrie Hishamuddin said...

Ahmad Zarif - hehe. thanks :)

Myvitrd said...

Alhamdulillah rezeki tu.. seronokkan dapat duit side income mcm ni

aNereO UsitHe said...

bestnye :)

zainatul abu bakar said...

wah bestnya..kita pon dh setahun lebih berblog, dlm akaun nuffnang baru ada 50 sen je, hahahahah...bagilah tips :))

Phat said...

terbaik..aku br 2 kali

Askrie Hishamuddin said...

Myvitrd - Alhamdulillah, rezeki. betul2 :) seronok sangat :)

Askrie Hishamuddin said...

anereo usithe - hehe :) kaaannn? :)

Askrie Hishamuddin said...

zainatul abu bakar - hehe :) insyaallah, kalau ada kesempatan, i will update the tips :)

Askrie Hishamuddin said...

Phat - okay lah tu :) ada jugak pernah dapat :)

Rozuan Ismail said...

wah,bnyak kali tuh.tahniah2

nadia farhana said...

yaya sekali pn belum lagi :(

secantikmanis said...

banyak kali jugak nampaknya askrie cash out cheq ye

Askrie Hishamuddin said...

Rozuan Ismail - sikit je ni :) btw, ur most welcome :)

Askrie Hishamuddin said...

nadia farhana - ala, nanti ada rezeki, insyaAllah dapat la tu :) kne usaha sikit :)

Askrie Hishamuddin said...

secantik manis - banyak ke? baru 4 je :) hehe

athirah said...

wahh... kira hebat jugak tu :)

Askrie Hishamuddin said...

athirah - terima kasih :) hebat la sangat. haha

ainun m said...

tahniah..
saya memang dah merajuk ngan nuffnang...nasib baik ada neobux datang 'pujuk'...hehehe

Askrie Hishamuddin said...

ainun m - terima kasih. ye ke? tahniah jugak :) hehe

aNieS said...

wah best je tgk awk dpt cek..sy xpernah dpt pun..nuffnang sy xnaik2 pun..blh bg tips x??

Askrie Hishamuddin said...

anies - insyaAllah, will update for next entry :)

Ezad Skytech said...

wahh...da 4 kali tu...masyuk kot...:D

Askrie Hishamuddin said...

Ezad Skytech - hehe.terima kasih :)tak masyuk pun lah :)

jal said...

jeles2 ni, bgi tip mcm mana boleh dpat banyak cek ni

Crafty Nieya said...

uwaaahhh..untunglaah..untunglaaa..
kite baru RM0.50 niey..
ekekekeh..alhamdulillah..
cer share ape tips?..hehe

follow sini.. :)
dari http://craftynieya.blogspot.com

zulhilmi tempoyak said...

bro... share la tips sket.. heee

Askrie Hishamuddin said...

jal - saya dah update kat entri terbaru :)

Askrie Hishamuddin said...

crafty nieya - sudah share tips kat entri terbaru

Askrie Hishamuddin said...

zulhilmi tempoyak - dah share tips kat entri terbaru :)

Redlomo said...

let try www.nufftag.com