Saturday, January 8, 2011

Which one is the best cover song?

Okay, for this entry I would like to share with you guys video daripada kedua-dua idola aku iaitu Sam Tsui dan juga Joseph Vincent. Okay, but before that, korang kenal tak diorang berdua ni? kalau korang nak tau diorang ni merupakan penyanyi youtube yang hebat. Kenapa aku cakap diorang ni penyanyi youtube? Sebab diorang ni mula terkenal melalui youtube. They've make a lot of cover from so many artist & songs. What more can i say, they are so great!!!

Kalau nak dibandingkan dengan budak si Justin Bieber tu, diorang ni 70 kali lebih hebat daripada budak belum baligh tu. Okay, tak nak tulis panjang-panjang nanti banyak pulak aku merepek. Kalau merepek takpe lagi kot, takut pulak berbakul-bakul aku kutuk si budak Justin Bieber. Mampus peminat setia Justin Bieber saman aku kan. Mampu?



Joseph Vincent


Sam Tsui

Okay, seriously, bagi aku kedua-duanya best. Susahkan nak pilih mana satu cover song Grenade- Bruno Mars yang best? HAHAHA. Sebab kedua-duanya sama hebat!!! Tapi tak boleh lawan Bruno Mars laaaaa... Ya, Bruno Mars merupakan penyanyi feveret aku buat masa sekarang ni. Semua lagu Bruno Mars aku minat ngan hafal bagai kan. Kau hade? HAHAA



Another icon yang memang terkenal melalui youtube ialah Alyssa Bernal. Dia pun banyak cover lagu artis-artis yang hebat dan ianya sangat mengagumkan! Suka suka suka!!!

4 comments:

Encik Tikus said...

bruno mars sedap suara wokk

Askrie Hishamuddin said...

tau xpe!! feveret aku tu!!! :)

A.z.i.i.m said...

haha same la bro! bruno mars mmg terbaek dari ladang! .. ermm kalau nak compare , sam tsui tu best lagi kowt .. cube tgk minah nama christina grimmie. smart gak die tuh.

Askrie Hishamuddin said...

@aziim, yeaahhh. bruno mars memang menjadi kegilaan buat masa sekarang! suara dia.. perghhhh.. menyentuh hati, sedap gila!!

okay, i'll