Sunday, January 9, 2011

Lagu berbaur lucah

Sila ambil perhatian. Orang yang berumur di bawah 18 tahun dilarang sama sekali untuk membaca entry ini. AMARAN KERAS! Entry lain banyak lagi, baca je...

Okay, entry kali ini aku nak sentuh sikit pasal lagu berbaur lucah. Bukan lirik yang double meaning ke hape. tapi lagu-lagu ni memang lucah, lirik lucah. Jelas kedengaran kelucahannya. Jangan risau, bukan lagu melayu tapi lagu omputeh.

Well, lagu pertama dari Young Hot Rod feat Tila Tequila, I like To Fuck. sorry, malas nk censored-censored ni. HAHA. korang pun dah tua kan. Tengok tajuk pun dah tahu lagu lucah, belum dengar lagi lirik dia kan? Cuba korang play lagu ni.




Da puas dengar? horny tak horny tak? HAHA. ke tak paham? wakaka. keji kan? terhina korang. Okay, ni dia lirik I like to Fuck. tapi aku tak tulis semua la, malas. aku hanya tulis lyrics part yang hot je. hahaha. hot ke? Okay, firstly, verse lagu ni:

I like to fuck everyday, every night.
I like to fuck when it's wrong, when it's right.
I like to fuck if she black, if she white.
I like to fuck if it's loose, if it's tight.

perghhh, bahaya gila kan? pervert betul. HAHA. Okay bahagian chorus pulak

Baby don't take it personal, when I go
and fuck these hoes. Let's talk about the word
fuck for a second---I make love to you! Don't get
it fucked up baby your my queen; even though I
go and put my dick and everything. Baby it's just cause--

Tapi lyrics part yang paling best adalah

Yeah! Faces down, asses up, that's the way I like to fuck!
No hands, drippin' wet; that's the way you like to suck!

Perghhhh, siap bagitahu serta mengajar lagi cara-cara nak beromen.

HAHAHA. ini dia, lagu-lagu zaman sekarang. teruk teruk!! Ekceli banyak lagi lagu yang berbaur lucah, tapi untuk entry kali ini cukuplah satu lagu je aku review. HAHAHA. Esok-esok kalau ada masa senggang lagi aku update lagi banyak lagu. Mesti korang tak sabar-sabar kan? HAHAHAHA. berdosa aku!


Before that, kalau korang perasan dalam lagu ni siap ada mention nama Micheal Jackson kot.

I like to fuck everybody in
the world--Michael Jackson! [hehe]!

Motif? HAHA. paham-paham sendiri sudeyhh

12 comments:

Lilynana Lexy said...

wow !! interesting !

Askrie Hishamuddin said...

@ lilynana which part is interesting?? haha

Afizzat said...

mst ko penah dgr lgu nie kan:
http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o

Askrie Hishamuddin said...

@afizzat pernah pernah. HAHAHA.. banyak lagi lagu yang lirik die lucah lagi melucahkan. tak larat nak list. haha

+d.O.Y.A.h+ said...

hahah.biasala.orang dia mana malu :P

Askrie Hishamuddin said...

@+d.O.Y.A.h+ kannnn?? rosak akhlak. haha

HAW said...

blog ni takde shotmix ke?
sy dah follow.. no 70
award ni tanda bersahabat
http://matahaw.blogspot.com/2010/11/mthaw-friendship-award-v2.html

Askrie Hishamuddin said...

@haw emm, sorry lah taktau nak buat shoutmix. ngee~~ masih baru dalam blogging ni. btw, thanks haw!!

Apit Beskel said...

perghhh meletopp ooo lyriccc

Askrie Hishamuddin said...

@apit meletop sangat kannn? HAHAHA

✿ CikCimi said...

adeh xbole bla lagu.
=.="

Askrie Hishamuddin said...

@cikCimi, tau takpe. serious tak boleh blah, macam dah takde lirik lain dah diorang nak tulis kan? haha