Wednesday, March 16, 2011

Wanita Malaysia yang berbadan sasa

Pagi tadi aku ada terbaca akhbar Utusan Malaysia, cover depan untuk sisipan mega ada tetulis pasal Wanita Besi Malaysia. I was like OMG OMG! Betul ke ni? Wanita tulen ke dia ni siap badan tough bagai ni? Kalau wanita jadian tu tak kisah la kan, memang berlambak kat luar sana tu.

Serious, aku tak pernah tahu dan tak pernah ambik tahu pun pasal wanita bertubuh sasa ni. Terkezut dibuatnya. Nasib baik semasa aku baca paper tadi tak minum air, kalau aku tengah minum air waktu baca akhbar masa tu, mau tak tersembur air tu kat newspaper kan.

Aku yang lelaki ni pun badan cekeding je, ini wanita pulak badannya lebih tough dari aku. Malu dibuatnya.


sumber : google images


Awek ni namanya Lilian Tan. Cantik orangnya, badan pun lawa, solid. Tapi terlebih solid la pulok. Untuk pengetahuan korang, Lilian Tan ni pernah mendapat pingat Gangsa dalam pertandingan World Physique Sports Championship dan jugak Asian Woman Physique kat Singapore.

Terpikir pulak satu benda kat dalam kepala otak ni. Ade ke orang yang sanggup datang meminang dia ni. Hehe.. Just joking!

p/s: Gambar kat atas ni bukan edit pakai adobe photoshop ye. Ianya memang benar-benar wujud.

14 comments:

azharr said...

oh pompuan ni dah msk majalah3...boyfren besar gedebak ada gym sendiri...hehe

Askrie Hishamuddin said...

@azharr, ye ke? huishhh, tak pernah tahu pun. isk isk. sedih kan?

Kodet said...

tekejut tgk gmbr ni

Askrie Hishamuddin said...

@kodet, sama lah kita! haha

nuramira said...

pernah berlakon dalam awan dania ke dye ni ekk .

Askrie Hishamuddin said...

@nuramira, ntah la, nape? familiar eh?

Firdaus Alim said...

Macam ziana Zain jer hahaha

Askrie Hishamuddin said...

@daus, haha. kesitu pulak :)

zida said...

goli den tengok. ekkk

Askrie Hishamuddin said...

@zida, hahahaha! :)

nur anis said...

mak ai..banyaknya otot2 dia...

Askrie Hishamuddin said...

@nur anis, tau xpe! hehe, scary

ieyla said...

td tgk dia dalam awan dania...
dia belakon jadi lady gagah,tp sume ingt dia lady gaga :D

blackrosehunter said...

hudoh gile pompuan badan gini..ish3..





Blackrose's latest entry: Euthanasia..dibunuh atau membunuh?