Sunday, January 9, 2011

Pengumuman Penting!!!

Nampak sangat penting tu, siap ada tiga tanda seru (!) nampak tak? HAAAA.. dah tu, tak reti2 nak baca?

baiklah, straight to the point, apa yang penting sangat ni sampai tiga tanda seru bagai kan? okay lah, ekceli aku nak bagitau korang sume yang blog aku sekarang sudah ade shoutmix wehh!! HAHA. terima kasih yang tak terhingga diucapkan kepada Bro Haw yang telah menyedarkan serta mengingatkan aku tentang shoutmix ni.

Bukan apa, sebab before this blog aku ni sampah je (ayat mintak simpati). tak ada apa-apa yang menarik pun. just tulisan semata-mata, kalau adapun kadang-kadang tu aku letak la gambar sikit, video 2, 3 dalam setiap entry. tu sebab aku macam malas nak touch up lebih-lebih blog aku ni.

tapi, memandangkan follower aku pun semakin hari semakin ramai (tak de la ramai pun), aku pun harus membuat sedikit sebanyak perubahan di dalam blog aku ni supaya kelihatan menarik sikit lah so that ramai lah yang akan berkunjung ke blog murahan ini.

Walau apa pun, saya berterima kasih sangat lah kepada semua yang sudi follow blog ni, yang sudi meninggalkan komen dalam entry-entry sebelum ni. Semoga korang tak serik la nak berkunjung lagi kat blog murahan ni pada masa akan datang ye!!!. HAHAHA

Okay lah, taknak banyak cerita, cuma nak bagitau kat korang kalau korang blogwalking kat blog aku ni, jangan lupa tinggalkan pesanan kat shoutmix yang disediakan di side bar belah kiri blog aku ni. kejap, kanan ke kiri? ntahlah. mane-mane pun boleh kot. Tak kisah lah nak tinggalkan pesanan apa pun. Nak kritik blog aku ni ke, nak puji blog aku ke, nak promote blog korang ke, even nak berkenalan sekali pun boleh. At least korang tinggalkan pesanan kt shoutmix sebagai bukti korang blogwalking blog aku ni.

akhir kata, salam sayang dari Askrie Hishamuddin

5 comments:

alexa yussida said...

dtg dr blog MR ben ashaari:)
keep on blogging..:)sy foloe~

Askrie Hishamuddin said...

thanks alexa!!

i'll appreciate it!!

i'll follow you too!

dyba gula-gula said...

cayalah....ben ske dier....
keep it up bro!!
weh...ko mmg suke duk lam blukar ea??? ehehe ;p

Askrie Hishamuddin said...

@dyba, hehe.. tak sangka :)

haha. ini photoshoot lah, muka nampak cool je padahal tengah takut ni. tetiba ada ular patuk sia-sia je. haha

dyba gula-gula said...

hahahahahahahaha.....
kelakalakauni........huhuhu