Sunday, March 20, 2011

Seminggu punya cerita!

PERTAMA KALI KE DAPUR! Buat pertama kalinya untuk tahun ini aku ke dapur untuk memasak. Korang mesti bangga kan dengan aku? Apatah lagi mak aku, beliau lah orang yang paling bangga dengan anak beliau yang sorang ni. Ingat aku tak reti masak ke weh? Pandai la weh...

Nampak tak? Bukti aku reti la jugak memasak walaupun mee sedap sajork! Haha...



Yang penting ada jugak orang yang sudi merasa masakan aku ni, iaitu adik aku, Farah Farzana. OMG OMG! Yang lain? Memang tak la kan. Langsung tak mempercayai kreadibliti aku sebagai tukang masak. Nampaknya aku dengan adik aku yang sorang ni je la yang sanggup rasa mee sedap buatan tangan aku ni ha.

Amboi, berselera sungguh adik aku ni makan kan.

KUCING BERANAK LAGI!!! Kali ni dia selamat melahirkan 5 ekor anak. Tomei tomei belaka! Ntah dengan jantan mana la dia duk balun kan? Amboi, nasib baik la kucing ni spesies binatang, kalau spesies manusia mau kena rejam dah ni. Senang-senang je tukar jantan kan? Haha




STEAMBOAT! Thanks Aaina Suzana atas kesudian anda belanja kitorang berdua makan malam tadi! OMG OMG! Ingatkan nak suruh belanja french fries je. Tapi ter'demand' la pulok mintak order steamboat kan. Haha.. Btw, kepada Nasir, selamat pulang ke negara Mesir! Will gonna miss you!




Ini dia Nasir, pelajar jurusan Medic di Mesir! Selamat pulang ke Mesir pada Isnin ni. We will gonna miss you!


Sekian sahaja entry untuk kali ini!


6 comments:

::fatihahanapi:: said...

cantek rupe telur goreng..hahaa

Askrie Hishamuddin said...

@fatihahanapi, cantik ke? OMG OMG! bangga kejap. hehe

intan.maisarah said...

ku pikir masak nasi beriani
ropenye megi

Askrie Hishamuddin said...

@intan, haha. amboi, nasi beriani? nak masak nasi pun fail lagi ni :P

Cik Yana said...

Baca dalam paper aritu, lelaki pandai memasak sangat seksi. Aww seksinye. Hahaha~

Entry terkini: Olahragawan Negara bagi :)

Askrie Hishamuddin said...

@cik yana, hahaha.. tapi i ni kategori seksa sbb pandai masak maggi je.. wakaka