Monday, March 21, 2011

Tamat sudah cuti mid sem

Fuhh, pejam celik pejam celik, cuti mid sem bagi sesi January-Jun 2011 sudah pun berakhir. Isk isk. Walaupun seminggu je bercuti, tapi bagi aku cuti mid sem pada kali ni is the most memorable holiday. Perghhh, sangat hiperbola bahasa yang aku guna. Tapi tak pe, aku memang begini. Suka sangat over the top.

So, memandangkan pada hari jumaat ini ada dua assignment yang perlu disubmit, iaitu subjek Advertising & Promotion dan satu lagi subjek Internet Marketing. Dan buat pengetahuan anda, sepatah haram assignment pun aku tak sentuh lagi. OMG OMG OMG! Ceh, itu je la yang aku tahu sebut kan, OMG tak habis habis. Sembahyang tak jugak. Astaga.


Jadi, sebagai penutup, aku ingin tujukan video ini khas untuk korang. Lantak la tak sedap pun kan. Aku rakam video ni pun sekadar untuk suka-suka je. Bosan tahu duduk rumah taktau nak buat apa. Ingat aku saja-saja ke tak update blog ni selama dua hari? Gila apa. Wifi tetiba buat hal pulak. Terpaksa la aku karaoke sorang-sorang kat dalam bilik. Nasib baikla bilik aku ni kedap bunyi. Takde la sampai ke jiran sebelah rumah kedengaran suara sumbang aku tu. Mujur!


video


Dah puas dengar? Sila kritik! Oh ya, tak sempat nak habiskan nyanyi satu lagu, battery camera conked secara tiba-tiba dan tidak sengaja. Sangat kejam!


2 comments:

waN Mohd Salim said...

ngeh3 lawak La kande ..

Askrie Hishamuddin said...

@wan mohd salim, apa yang lawaknya dinde? haha