Sunday, May 15, 2011

Entri paling menusuk kalbu

Korang pernah tak rasa bosan tak tahu nak buat apa? Nak keluar takde duit, nak baca buku malas, nak buat assignment malam pun boleh buat, nak update blog pulak takde idea. Tak tahu nak tulis pasal apa.

Dan inilah yang terjadi pada aku SEKARANG!

So, layan je lah lagu Pelengkap Hidupku by Eren feat Romi yang di cover oleh cumi1569





This cover version much better than the original singer by Eren ft. Romi. Serious! I can't stop press play button repeatedly! OMGGGGG ♥ ♥

Selain daripada lagu ini, beliau jugak banyak cover lagu-lagu yang lain. For more videos, please subscribe to his channel

http://www.youtube.com/user/Cumi1569



4 comments:

schasya said...

lirik die bez . . sayu jer dnga lagu nie . . thnx 4 sharing ! :)

Askrie Hishamuddin said...

ur most welcome ;)

Liey Yatiey said...

Best-best ;)

Askrie Hishamuddin said...

hehe :) kan?