Friday, June 8, 2012

Dapat cheque lagi! Yabedabeduuu!!!

Assalamulaikum!

Kalau nak dibandingkan blog aku dengan blogger-blogger lain, aku rasa macam nak flush je muka ni kat lubang jamban. Malu habaq hang rasa macam nak tutup je blog. Ptuihhh.. Dah la followers macam hidup sogan mati tak mahu je. (Tolonglah follow blog ini. *nada simpati)

Tapi, aku pelik jugak kekadang tu. Dalam pada aku rasa blog aku ni tak bagus, tak hebat, dan tak banyak followers berbanding blogger lain. Nak pulak orang baca setiap entri yang ada. Even aku tak update blog pun, ada jugak orang baca. Dan yang paling penting, ada jugak sampai cek kat rumah. Yabedabeduuuu!!!

Ambek kau! Malas aku nak edit gambar segala. Aku tetap berbangga walaupun hanya dapat RM99.10 je bulan ni. Phewwww.. Siapa kata blog macam aku ni tak layak dapat duit? haha. Kalau ribu-riban tu memang tak layak lah. Setakat puluh-puluh macam ni memang layak.

Yang paling penting, dapatlah jugak aku merembes kasut baru uolssss. Walaupun bukan kasut Gucci, Zara, Armani Exchange segala, tapi tetap kasut jugak. Buat apa beli mahal-mahal kalau pakai pun dekat kaki je? Aiceceh, padahal nak sedapkan hati diri sendiri je, jeles sebenarnya. Kalau aku memang anak orang kaya, dah lama aku rembes kasut Gucci, Prada semua tu.LOL

Last but not least, SAYA SAYANG PEMBACA SAYAAAAAAAAAAAA!! kiss kat pipi uolss.haha

Sekian.Bye!

7 comments:

jal said...

untong lah bro cek dah sampai...

NAL said...

best kowt walaupun 99.10
NAL entah la bila lagi..share la tips sikit :)

Askrie Hishamuddin said...

jal, takde untung mana pun. sikit je ni

Nal, hehe. InsyaAllah dapat la nanti tu kalau rajin sikit. InsyaAllah, kalau asri ada kesempatan nak share tips, asri tulis la entri okay :)

missayien said...

untungla dpt cheque..
mohon share dgn pembaca~
haha!!

Askrie Hishamuddin said...

missayien, share dengan pembaca? haha. boleh-boleh. tapi kena tunggu dapat cheque ribu-riban dulu. :) setakat rm99.10 untuk sorg pun x cukup :) hehe

onie said...

untung siot

Askrie Hishamuddin said...

onie, mana ada untung pun. sikit je ni dapat :)