Thursday, June 2, 2011

Kalau Jepun ada Maria Ozawa, Tapi kat Malaysia kita ada Adinda Evans!


ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai ponpuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita ade MARUAH DIRI ! thankyou :)


sumber: http://milanomonstaa.blogspot.com/2010/12/kesah-ape-aku-bukan-virgin.html


Apa dah jadi dengan budak-budak zaman sekarang ni? Sudah lah pernah melakukan zina, lepas tu pergi mengaku pulak dalam blog yang kau tu dah tak ada dara. Benda macam ni sangat tak boleh dimaafkan sebagai orang Islam. I'm not talking about adat sebagai orang melayu yang menjaga tatasusila and all that but I'm talking about Islam. Rasanya bukan agama Islam sahaja yang melarang penganutnya melakukan seks sebelum berkahwin tapi semua agama juga melarang penganutnya melakukan hubungan seks bebas melainkan kalau dia ni atheist.

Apa pulak perasaan mak bapak dia ni kalau tahu perangai dia macam ni? Tapi, tak tahu la pulak kalau mak bapak dia lagi sokong dia buat pengakuan dalam blog macam ni.

"mama, i rasa dah tiba masanya untuk i mengaku yang i ni dah tak virgin"

"Keep it up, anakku! Mama always support you from behind!"

Kadang-kadang kesian aku tengok kebanyakkan perempuan yang kehilangan dara sejak usia muda ni. You know what, apa kesan kalau kehilangan dara before you getting marriage? Terlalu banyak kesan negative berbanding positive. Antara salah satu kesannya ialah orang yang pernah melakukan hubungan seks sebelum kahwin akan lebih cenderung untuk melakukan seks berkali-kali. Macam kau ambil dadah, kau akan ketagih untuk ambil dadah lagi lepas tu. Sama jugak macam seks, kalau kau dah dapat sekali, kau mesti nak rasa lagi. Sebab tu perempuan-perempuan yang dah hilang dara ni senang sangat tukar jantan. Dah boring dengan jantan ni, tukar jantan lain pulak. Dah boring dengan jantan lain, tukar lagi jantan lain atau dalam erti kata yang lain tak pernah puas.

Kalau dah asyik main tukar jantan je, kau rasa kau ada peluang dapat hiv tak? Peluang kau sangat besar. Jadi, fikirlah. Must remember, dara tu adalah merupakan mahkota atau aset yang paling berharga dalam diri seorang perempuan.


14 comments:

Fyqa said...

siyes. cam xda sivik . haishh

HAZIRAH SULAIMAN said...

budak tak matang memang macam tuh!

keroro said...

bentuk lah dia...pintu taubat kan masih terbuka...

ainna said...

yes asri! i'm totally agree with u! terkejut bila baca blog bdk nih malam td.. aduii.. ckp psl maruah diri tp diri dia sendiri da xde maruah..

ayu cheese cake said...

haha cepat je dia popular kan? masa ayu tgok blog tuh entry tuh bru 35comment. Now da seribu. Plus follower baru seratus lebih now da sembilan ratus lebih. Maik aihh =.='

Irma A.Wahid said...

pergh berani tol wat pengakuan dak tuh

Rozuan Ismail said...

harap je melayu.bikin malu orang kita je

Black_roses92 said...

ayat kemungkinan mama dia kasi support tu mg xley blah.. haha

M Fizan said...

haha..hotstuff plg cpt mningkat naik..:D

http://nazlifestory.blogspot.com/2011/06/bikin-kecoh-adinda-william.html
u read, u decide

tp ak x stuju bndingkn dy dgn maria ozawa.. dy just mngaku dah x virgin..bkn blakon filem lucah

Askrie Hishamuddin said...

m fizan, tajuk tu propa je. kalau tulis adinda Evans dah tak ada dara! cliche gila

blackroses said...

dia dah deletelah...xbleh baca dah

Mr.NS said...

May Allah will forgive her..

Are RicH K said...

webcache masih ada... leh baca.. die masih muda.. masih mentah.. masih lagi x tau dunia kat luar sana lebih kejam...

MiZ Rayy said...

alahai budak2 zmn skrg........ berani xkna tmpt..