Thursday, June 2, 2011

Video Klip lagu Marilah nyanyian Prema Yin yang daring gila!


Lagu tak best mana pun. Tapi, video klip mengalahkan artis barat pulak. Kalau Lady Gaga tengok video klip ni mau menangis dia. Terkujat dia tengok orang Malaysia pun boleh bikin video klip yang lebih kurang sama level macam dia.

Thumbs up Gambit Saifullah & Umair Mohamed as producers of this music video. You guys did a 'good job!' Sangat 'sesuai' dengan adat ketimuran. Cuba bayangkan kalau budak-budak tengok video klip ini.



p/s: Tapi rasanya video klip ini lagi okay kot daripada video klip yang orang politik dok heboh-hebohkan tu. Apa ada hal kan? Malaysia dah makin 'maju' sekarang!


7 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Segalanya mungkin ^-^

Askrie Hishamuddin said...

segalanya mungkin apa? macam x lengkap je ayat tu :) hehe

MiZ Rayy said...

lagu.. mmg xsedap lgsung..

Askrie Hishamuddin said...

haha.. tau tak pe

ira_xaxaw said...

OMG ! Apedaa , SY BAGI WAKIL BUDAK2 , DAH TERCEMAR DENGAN VIDEO NEH . HAHA

annekarmiella said...

wtf! lagu sumpah x sedap lnsung.. rase cm nk curah air cili kering je.. erk... :O

izWylieyla said...

=.=