Friday, March 11, 2011

Cuti-cuti jugak, tapi...

Mulai daripada hari ini terutamanya pelajar sekolah akan mula bercuti. So, confirm kalau online facebook pukul 2,3 pagi nanti akan nampak lah muka-muka budak sekolah yang masih meng'online'kan diri masing-masing sambil mengeluarkan status-status annoying. Rasa macam nak sound je sorang-sorang. Biasalah, kalau hari sekolah, kena limitkan masa online. Kan?

Well, aku pun sebenarnya tak sabar nak balik jumpa mak, ayah, adik, mak cik, pak cik, jiran sebelah rumah, jiran belakang rumah, jiran depan rumah dan semua sekali lah masa cuti ni. Sambil lambai-lambai tangan ala-ala Miss world dan tayang muka kat halaman rumah tercinta. Motif? Nak bagitahu kat semua orang yang anak kembar sulung Pak Cik Hisham balik bercuti. Sungguh keji!

Tapi, cuti pun kena beringat jugak, assignment ada dua bijik nak kena submit lepas cuti ni. Hambek kau!

So, as a conclusion simpan lah angan-angan keji kau tu Askrie! =.=

Selamat bercuti!


8 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

perli nmpk?

Askrie Hishamuddin said...

@anies, haha :) tak perli cuma bagi nasihat je :) hehe

Firdaus Alim said...

Saimen? wHut The H**l Is Dat ahahhahaa

Askrie Hishamuddin said...

@daus, amboi, macam die tak pernah buat assignment kan? grrr

farhanny said...

tak la annoying sgt oke ?
hee :)

Askrie Hishamuddin said...

@farhanny, hehe.. back up diri sendiri nampak. hehe

Meera Aziz said...

gembiranya nk blk rumah...hrp2 dptla siapkan assignment tu dgn cemerlangnye...hehe

http://amirabdaziz.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-daripada-gadis-biru-muda.html

Askrie Hishamuddin said...

@meera aziz, insyaallah! ;) thanks!