Saturday, April 30, 2011

JOM JOIN BLOGLIST PILIHAN ASKRIE HISHAMUDDIN!

This is sticky post. Entri terbaru di bawah entri ini.


Selama lebih kurang 6 bulan aku menulis blog, ini adalah merupakan segmen pertama yang aku anjurkan dalam blog ni.

Jom join bloglist Askrie Hishamuddin

How to join?

1. Buat satu entri khas "Mahu join bloglist pilihan Askrie Hishamuddin"

2. Follow blog ini. Ala, bukan susah pun nak follow kan? Just click button follow kat sidebar tu je. Kalau tak nak follow, klik "like" facebook fan page Askrie Hishamuddin. Either one okay! Kalau nak follow dan like pun boleh jugak! xoxo

3. Copy paste header ini and please be ensure that header di bawah ini link dengan blog ini.


4. Give me a reason/s why should I choose you as my bloglist. Kalau korang rasa soalan ini terlalu mencabar minda, maka abaikan. Kalau korang nak ambik hati aku, korang boleh puji-puji aku kat dalam entri tersebut. Depends on your own creativity.

5. Sila tinggalkan link entri blog korang kat ruangan comment dalam entry ini.

p/s : Tak perlu tag kepada rakan-rakan blog yang lain. Kalau korang nak tag pun takpe. Depends.

Cara-cara pemilihan

Aku akan pilih blog yang ada full of contents and info yang berguna kepada pembaca. Yang sentiasa berupdate. Blog yang menarik and the most important is blog tersebut tidak annoying. Korang boleh rujuk entri ini untuk mengenal pasti sama ada blog korang annoying atau tidak.

Aku akan pilih 10 blog yang menarik untuk dijadikan bloglist pilihan. Mintak-mintak ramai la join. Peace!!! xoxo


Tarikh tutup penyertaan: 30 April 2011

p/s : kepada sesiapa yang join, aku akan mengikuti perkembangan blog korang dari semasa ke semasa untuk pastikan yang blog korang layak berada dalam bloglist pilihan aku. At the same time, korang punya traffic akan meningkat dari sehari ke sehari.


35 comments:

alongxp said...

aku xpandai nk mengampu2 ke nk menggoda2 ni,tp aku join gak la nnt... nk pilih ke x,tu terpulang la kan?

Askrie Hishamuddin said...

@alongxp, haha.. takpe2, xkisah, yang penting kalau content blog ko menarik, maybe aku akan masukkan blog ko dalam bloglist pilihan aku :) btw, thanks sebab sudi nak join :)

waN Mohd Salim said...

kanda ... blog dinda tengah adpatasi dengan cOm .. dinda pasti join tau ... huhuhu .. okay wassalam .. sediakan kerusi VIP untuk dinda yeeee

Askrie Hishamuddin said...

@dinda, wowww, baiklah dinda! pastikan join! tarikh tutup penyertaan hujung bulan ni ;)

alongxp said...

ok bro...kaw tim...
http://kakicandid.com/blog/2011/04/13/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie-hishamuddin/

Askrie Hishamuddin said...

@alongxp, thanks for join ;)

waN Mohd Salim said...

http://www.penulissenja.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

kandeee dinde jOin tau

Askrie Hishamuddin said...

thanks dinda!!!

Eyka said...

nak join! :)

Askrie Hishamuddin said...

@eyka, join laaaa!!! :)

Orang Kampung said...

aku join ni..
http://akumizi.com/blog/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie-hishamuddin

budak kampung said...

kalau yang join semua blogger power2 abes la aku tak terpilih...takpe2....kalau tak terpilih....aku bakorrr jeeee hahaha taklah...thanx bagi peluang kat blogger baru macam aku untuk promosi blog huhuhu..aku dah join

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

azrijohan said...

nak join lahh..
newbie perlu aktif kan:)

http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

Cik Arda :D said...

arda join, arda joingg.. :)

http://belogcikarda.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

dah juin!dah juin!

http://aunidenovella.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

sekian ^^

diyanah dzai said...

nak join !! =)

http://diniedzai.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

Rozuan Ismail said...

join!!

http://kringg.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

mujahid said...

as salam..
dy join.. ^_^

http://dady-rahman.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

!! Kodet !! said...

Join!

http://adikcopypaste.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

lupa letak satu perkara dalam entri ni..hehe saya ingin menjadi kawan blogger..hehe tu je
http://lonelystarz.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
pilihan motorsikal kupcai terbaik

uihhhh semua powe-power belaka lerrr

LiyanaRaof said...

amoy join !

http://saiasayangspongebobsaia.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

Are RicH K said...

http://www.suatukenangan.co.cc/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

orang baru blaja... huhuhu

Aku said...

nak join..=)
http://kainbantal.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

MaiRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html
join hope terpilih ye..tq..

nur amalina athman said...

suka join bloglist2 nie..:)

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

jasiera said...

iera dah join !!!

http://jasiera.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

fiqkofallah said...

http://iluvislam-fiqkofallah.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

sudah dijoin..jemput datang

Farid Ahmad™ said...

Secara rileknya Farid Ahmad dah join.

http://rilek-sat.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

miss.Addin said...

http://littlemissaddin.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

have a nice day :)

MiZ Rayy said...

sedara, cek dh join.... =)

http://boneka91.blogspot.com/2011/04/join-bloglist-askrie-hishamuddin.html

shahrihan said...

sy dh join...
http://shahrihan.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

dilazfamily said...

dilaz nak join
id follower:nurfadilah suardi
http://dilazfamily.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

Reen Rostarizam said...

reen join :)

http://reenrostarizam.blogspot.com/2011/04/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie.html

tuan syafiq tuan ramli said...

uit2 ~ salam ~ abg ASK ! amboi sdap name ! hehe =D pi la walking blog ! ade entry pasal MR ASKRIE HISHAMUDDIN ~ hehe so check it out k ! sorry atas kelewatan ! ngee :| http://www.tuansyafiqtuanramli.blogspot.com