Thursday, March 3, 2011

Entry blog makin merepek

I don't know why lately viewers that come to my blog being less from day to day. I was like OMG OMG!

Adakah entry dalam blog aku ni semakin kurang menarik & semakin mengarut at all?

Ataupun dah ramai yang mula menyampah dengan aku atau penulisan aku?

Okay, i also started realizing that from day to day ada juga follower yang mula unfollow blog picisan ini.

Even though all of this things happened, but, seriously i don't even have any intention to quit from blogging because blogging is my new addiction and do i look like i care pasal followers and viewers ini semua? Exactly NOT!

I'm blogging because of my addiction.

p/s : Sorry for the quite bad grammar. Fyi, i don't really care about grammar in my writings at all. This is not an English Lecture. As long as you can understand my words, it's enough then.

13 comments:

hasrul hassan said...

Citarasa mungkin dah berubah. Cuaca juga berubah. Biasalah tu.

http://aniesandyou.blogspot.com said...

come out with kaw2 nyer ideas...
yg penting bkn kopipes, o sentuh perihal yg org da sebut..

LAIN DRPD YG LAIN..insya allah pasti dpt tarik org BW

(ceh, cm pandai je anies ni ;-)

Askrie Hishamuddin said...

@hasrul hassan, thanks :)

@anies, thanks :)

Ekinn Zhareef said...

memang susah nak carik reader.

1 je, rajin2 komen kat blog orang, mana tau diorang datang balik komen entry n baca entry.

entry saya pun bukan ada reader jugak.

tapi ekinn ingat satu je, nak dapat pembaca, kena jadi pembaca jugakkk ^___^

intan.maisarah said...

ok aje :)
teruskan memblog

Askrie Hishamuddin said...

@ekinn, thanks!

@intan, thanks!

antudegil said...

kau tak takut ke grammar nazi @ polis tatabahasa datang menyerang? bwahaha! by the way, tulis la ikut apa yg kau nak. usah hiraukan org. :)

Askrie Hishamuddin said...

@antudegil, as i mentioned above, i don't even care about my grammar at all. haha. tak takut pun, btw. thanks! :)

Dakjaat said...

heyp! dalam karier berblogging ni, jangan terlalu mengharapkan comment dan yang sewaktu dengannya.. orang bukan menyampah, tetapi tiada idea nak jawab macam mana sebab adakalanya mereka tidak faham. periksa balik penulisan anda. Dan berblogginglah mengenai sesuatu yang menarik atau carilah kelainan. :)

Dakjaat said...

Salam lawatan dari Admin 'Blogger's Malaysia' (^___^) (http://dakjaat.com)

Askrie Hishamuddin said...

@dakjaat, thanks for the advice! :)

miss zulkanine said...

saya suke entry yang NI!! hahah...

Askrie Hishamuddin said...

@miss zulkanine, oh ye? haha, thanks!