Wednesday, March 2, 2011

Takde masalah pun buat assignment last minute

Sebab apa most of university or college student suka melengah-lengahkan membuat assignment ataupun suka sangat buat assignment last minutes?


ADA SATU JE SEBAB KUKUH

Sebab everything you just can google nowadays. Tak perlu susah-susah buat primary research.

Sampaikan nak translate text pun guna google translation even though google translation langsung tak boleh dipercayai.

So, terima kasih google kerana meringankan beban student Malaysia obviously.

Okay, I want to proceed doing Marketing Planning assignment. Nak kena submit this Friday.



7 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

heyyyy sindir anies ke ni...cam tau2 jer tgh lazy mode ni..esp time berukben tgh ok giler ni

Askrie Hishamuddin said...

@anies, haha.. terasa ke? sindir diri sendiri jugak sebenarnya

Eyka said...

gudluck asri~ hehe:)

Askrie Hishamuddin said...

@eyka, thanks eyka!

Muka Haluih (MH) said...

pergh! menusuk kalbu betol post nie..haha!! same2 la kte wt asgment last minit.haha.. =)

intan.maisarah said...

tak juga
buat asgmnt last minit
kita akan lebih tekun berusaha berjaya

Askrie Hishamuddin said...

@muka haluih, hahaha :) yeaahh

@intan, are u sure? mmg la tekun berusaha, tpi kalau tak tunjuk draft kat lecturer, mcm mana lecturer nak evaluate kerja kita?