Sunday, July 15, 2012

TAHNIAH! Top 3 Pemenang Giveaway Contest Askrie Hishamuddin!

Assalamualaikum!

Dengan ini diumumkan pemenang Top 3 Giveaway Contest blog Askrie Hishamuddin!



PEMENANG GIVEAWAY CONTEST ASKRIE HISHAMUDDIN :

Nampaknya teka-teki siapakah pemenang Giveaway Contest blog Askrie Hishamuddin yang berlangsung selama dua minggu di blog Askrie Hishamuddin pada awal bulan 7 yang lepas sudah pun terjawab dalam entri ini haha. Tahniah diucapkan kepada pemenang! Wuhuuuu.. Nampaknya pemenang pun sudah menerima mug kemenangannya haha.

thanx ~ mug tuh dah dapat... terima kasih.. tp x dpt tgok lagi memndgkn i pon stil kt shah alam lg...hehehe... thanx beb...


Tak lupa jugak jutaan terima kasih kepada Wakasilu Giftshop kerana sudi sponsor hadiah kepada pemenang! Kalau korang berminat untuk menempah mug korang boleh like facebook fan page Wakasilu Giftshop di facebook *klik di sini*

Kepada yang tak menang, jangan sedih-sedih, InsyaAllah aku akan perbanyakkan lagi contest-contest dalam blog ni *kalau ada sponsor*

Tapi, memandangkan aku pun dah nak start sambung degree, so, mungkin aku akan berkurangan update blog, jadi, kena tunggulah cuti semester nanti haha. *promise*

Sekian.Bye!

12 comments:

hisara said...

tahniah kpd pmnang...

Askrie Hishamuddin said...

hisara - :)

Boni JLL3 said...

wah NAL menang!!! tahniah NAL!! hehehe

Askrie Hishamuddin said...

Boni JLL3 - hehe :)

azri johan said...

siapa yang dapat hadiah hasil sponsor dr sy ni ye?

Askrie Hishamuddin said...

azri johan - ketiga-tiga pemenang

luqman zakaria said...

wah..best l0rh memang GA! nak menang jugak bole??sila buat GA laen pulak..nk join..heheeh

NAL said...

tq walaupun number 3..dapat juga menambah kenalan2 baru.. :)

Askrie Hishamuddin said...

luqman zakaria - InsyaAllah once followers dah ada 1,000++ & ada sponsor lagi :)

Askrie Hishamuddin said...

NAL - Congrats Nal, & thanks sebab join ya! :)

Biha Petom said...

rugi nye x sempat join giveaway..
klu tak, msti dh menang punyer, lol

Askrie Hishamuddin said...

Biha Pentom - haha, tu la kan :P