Sunday, February 6, 2011

Ini Anwar Hadi!

Lisa Surihani pun minat Anwar Hadi? *jealous!!!


Kebelakangan ini nampaknya semua orang asyik duk sibuk bercerita tentang Anwar Hadi. Siapa itu Anwar Hadi? Kalau Anwar Ibrahim dengan Hadi Awang tu aku kenal laa. Tapi, Anwar Hadi tu siapa pulak? Ahli politik jugak ke? Aish, kenapa aku tak tahu ni? Adakah aku ketinggalan zaman? Oh tidaksssss!!



Anwar Ibrahim (sumber google image)

Hadi Awang (sumber google images)


Okay, setelah aku google punya google bagai, baru lah aku dapat kenal pasti siapakah pemilik nama Anwar Hadi ini. Setelah aku melihat video Anwar Hadi di youtube channel, baru aku tahu kenapa dia ni popular sangat. Apa sebab nama dia sejak kebelakangan ini sering disebut-sebut.

Anwar Hadi ni berasal dari Kedah, mengambil jurusan TESL and he'll be going to Sydney, Australia in February 2011 for a period of two years. He'll be doing his 2nd and 3rd year of degrees over there. Anwar Hadi ini adalah merupakan seorang youtuber.


Pendapat aku tentang Anwar Hadi?
Seriously, aku suka kesemua video-video beliau di youtube. What can I say, Anwar Hadi merupakan seorang yang hebat. He can speak Kedah slang very well, he can speak KL slang too, and he also can speak English so fluently! omg omg! He's funny too aite? He tell us about the truth either we realize or not! What can I say is he is a genius person.


Baiklah, jom tengok antara video Anwar Hadi yang aku minat.



You did a good job bro! Can't wait to see more videos from you after this!


Check out his video on youtube!

http://www.youtube.com/user/IniAnwarHadi


17 comments:

ayienchan said...

ohhh smpai lisa pon minat.mmg lah hebat dia nih kan ;p

Askrie Hishamuddin said...

@ayienchan, tau tak pe. jeles i! grr. lisa tak minat i pon. sob3. haha

AyinAyob said...

SUKE DIE JUGAKK!!! COMELL!!!

Askrie Hishamuddin said...

@ayinayob, yes, he's talented kan? genius guy!

tulus sweet said...

he s hawt.huhu

intan suraya said...

dia mmg besh..intan pon baru je knl.. ini blog dia http://anakazman.blogspot.com/

Askrie Hishamuddin said...

@tulus sweet, yes, absolutely!

@intan suraya, thanks for sharing!

ch!natsu said...

he damn gud..!!

Firdaus Alim said...

Malaysia Got talent?
yup....this is our guy..(komen ntah pape)

Askrie Hishamuddin said...

@chinatsu, yeaahhh, absolutely right!

@furdaus, hahaha :)

HeziqaMushadadLee said...

he's cute..
and,apa yang dia cakap is a facts

Askrie Hishamuddin said...

@heziqa, yess. i setuju!

AyinAyob said...

sangat sangat sangat genius! whatever he said made sense and terbaek!

Askrie Hishamuddin said...

@ayinayob, yeaaahhh!!

min nordin said...

omg ! anwar hadi XD ! ingt aku sorangg je yg tau psl die ;D hihiih .yeah ! die sudah smpai kt sydney ,fulamak, english language die mmng power kot ,

Anonymous said...

sapa yang tengok anwar hadi, musti tengok mat luthfi juge.. search matluthfi90 dalam youtube..

Askrie Hishamuddin said...

@min nordin, betul tu!

@anonymous, yuppyupp :)