Saturday, April 2, 2011

Dulu redtube, sekarang youjizz pula.

Cuma nak bagitahu kat korang yang laman web youjizz dah kena banned kat Malaysia ni weh. Kalau sebelum ni laman web redtube dah kena banned pun. Sekarang ni giliran youjizz pulak kan.

Ada jugak member aku tanya, youjizz tu laman web apakah? Bagi yang tak tahu tu, youjizz tu macam youtube jugak, tapi uncensored punya version. Get it? Haha


Well, bagi aku bagus jugak la bila laman web macam tu dah kena banned. Sebab hukum menonton video lucah ni berdosa. Bila kerajaan Malaysia dah mula banned website lucah ni hopefully gejala sosial remaja kat Malaysia ini dapatlah berkurang.

Apa pulak pendapat korang?


18 comments:

Aizat Hamdan said...

acctually i pon x tau youjizz :) dess.. bnyk i kene belajar lagi ney :)

Askrie Hishamuddin said...

@aizat hamdan, haha :) btw, youjizz pun dah kena banned. So, better u tak pyh ambik tahu. haha :)

Anonymous said...

haha..patut ler aku nak masuk tak boleh.anyway tun blog ni xkan x layan youjizz.haha

Firdaus Alim said...

bala2 ahhaha

syairahmohdanuar said...

tak tahu pulak ade youjizz la redtube.bagus pon dah kena banned :D

Askrie Hishamuddin said...

@anon, haha. layan la jugak kadang2

@daus, hahaha

@syairah, ye ke? hikhik

mzhmhdnr :) said...

woaah , haha kesian sapa yg nak tgk tu , bhaha :p

Askrie Hishamuddin said...

mzhmdnr, kann?? haha

mzhmhdnr :) said...

haha yeahh (Y) :D

Askrie Hishamuddin said...

mzhmhdnr : nape yeah? haha

mzhmhdnr :) said...

knp ? kan askrie kata kann ? then maziah ckp la yeah (Y) , haha whywhy ?

Askrie Hishamuddin said...

@mzhmhdr :), hehe :P

Anonymous said...

Actually, to be exact, malay's cant get laid. so they depend on masturbating. since the site got banned I hope that rape case will increase and couple's will eventually have s*x even before they get married. so yeah. congrats. Zaman skrg, yg pakai tudung pun, tak boleh dipercayai.

mzhmhdnr :) said...

askrie - weeeee ;D

eddy said...

Still boleh lepas klu gunakan trick nie... tp ingat.. saya x galakkan..just knowledge...terpulang kepada anda yang menggunakannya...
http://eddytech03.blogspot.com/2011/02/mari-tukar-proxy-server-anda.html

~Queen Of Heart~ said...

tak dapat nak puaskan nafsu dorg so tgk pun jadi lar..wakakka...
Youjizz lama dah ker??sblm ni dgr redtube jak..huhu..mula2 tak tau apaker benda nyer..tau2 "itu"..
MasyaAllah...

Askrie Hishamuddin said...

anonymous; i love ur statement, ur exactly right!

eddy; thanks! haha

queen of heart: hahahaha

story of Shaida Azwa said...

weyh ade web lain x? hahahahah