Friday, March 25, 2011

(GAMBAR & VIDEO) KB MALL Suicide

Astaghfirullahalzhim, macam ni la jadinya bila takde iman didada.






Motif bunuh diri? Entah la, ada ura-ura mengatakan yang budak perempuan ni dapat keputusan yang teruk dalam SPM baru-baru ni. Amboi, pandai-pandai je korang buat spekulasi sendiri kan. Budak perempuan tu tak buat press conference pun. Biasalah, orang Malaysia suka sangat sebarkan rumors yang bukan-bukan.

Apa-apa pun, bunuh diri haram di sisi Islam. Berdosa besar!

Renung-renungkan dan selamat beramal!

8 comments:

tulus sweet said...

apa jadi akhir dia? tak bran nak tengok video. papepulah yang jadi, kena banyak istighfar

Askrie Hishamuddin said...

@tulus sweet, not sure la, rasanya terselamat, sebab pasukan bomba dapat selamatkan dia

Khuzrin Kamarudin said...

isk isk isk...

Peminat Katie Holmes said...

Cina ke melayu?

Askrie Hishamuddin said...

@khuzrin, isk isk

@peminat katie holmes, hmm, ntah la, x sure

Putri Malu said...

uishhhh..giler.. rasa mcm aku pulak kat atas tu..hehe

Askrie Hishamuddin said...

@putri malu, huhu.. so, jangan buat benda bukan-bukan k. Ingat Allah ;)

Azreem said...

Kalau ada masalah, berdoalah dengan tuhan..jgn la cari jalan cepat nak bunuh diri..lagi seksa nanti..