Saturday, July 14, 2012

Hanis Zalikha pegang watak utama dalam Gangster Celop arahan Ahmad Idham

Assalamualaikum!

Siapa tak kenal dengan blogger cantik Hanis Zalikha? Kalau tak kenal korang baca blog dia di sini inibelogsaya.blogspot.com.

Kalau korang nak tahu, sebelum ni Hanis Zalikha pernah berlakon dalam filem Momok The Movie. Ala, filem yang tak berapa nak laku tu.*choii gila mulut hamba.maafkan saya haha* Heronya si Faizal AF4 tu sekarang dah senyap tak dengar cerita langsung.

Selain daripada Momok The Movie, Hanis Zalikha pernah jugak berlakon dalam drama bersiri Memberku Hawa. Aku sempat tengok cerita ni satu episod je haha.

Gambar dicuri dari blog Hanis Zalikha haha.

Dengar cerita, idea tajuk filem ni timbul secara spontan je dapat. Tajuk filem ini diambil daripada filem KL Gangster *yang kutipan letop-letop tu* dan jugak drama Apa Celop. Jadi, lepas tu timbul lah idea nama tajuk filem ni haha. Credit to Gala TV. Tak sia-sia daku menonton Gala TV tadi.

Sekian.Bye!

8 comments:

nienaryonie said...

wah, senior kak hanis dah upgrade jd plakon!

Askrie Hishamuddin said...

nienaryonie - hehe. biasalah, she's beautiful and talented :) no wonder la kan :)

Boni JLL3 said...

entah bila lah boni nak jadi pasangan hero hanis zalikha ni kan??hahahahahhaa

Askrie Hishamuddin said...

Boni JLL3 - amboi, tingginya cita-cita. haha.

jal said...

memang kenal sangat ngan hanis ni,hahaha gangster celop terbaik lah hahah

Askrie Hishamuddin said...

jal - hehe. blogger kalau tak kenal tak tahu lah nak cakap apa :)

Mr.PinGu said...

xtau lak dia pelakon hehe

Askrie Hishamuddin said...

Mr.Pingu - hehe. dah banyak jugak dia berlakon sebelum ni :) cuma watak-watak picisan je. hehe