Friday, January 21, 2011

dear maxis!!!


Aduh, bengang sungguh la dengan perkhidmatan maxis kat Sri Iskandar sejak akhir-akhir ni. Sejak awal semester hari tu line maxis problem. Dah hampir tiga minggu kot, line maxis kat Sri Iskandar ni tak elok-elok lagi! grrr. Kat tempat lain okay je, tapi kenapa kat Sri Iskandar pulak line macam sial ni. Sorry atas kata-kata kesat yang dikeluarkan. Bengang ni bengang ni!! grrrr...

Susah la macam ni. nak contact member-member ajak lepak macam mana. Nak hang out tengok wayang, karaoke pun susah. Memanglah semua ada facebook, boleh je kalau nak inform kat facebook tu. Tapi facebook pun bukannya hari-hari online.

Semalam ayah aku hantar text kat aku, belanja ada lagi ke? Huh. aku pun berkobar-kobarlah nak reply, suruh ayah aku bank in 3,4 ribu kan, haha. kidding-kidding. tapi hampehhhh.. Ingatkan kredit aku yang conked. Tapi, line maxis macam gampang. Tetiba je no access to netw. Memang kena maki dengan aku la kan. Macam-macam nama binatang keluar dari mulut aku semalam. geram punya pasal kan. huh.

p/s : macam mana aku boleh lupa password MostSMS.com ni?. aduhhh. pening aku! macam mana boleh lupa ni?? grrr.. Memang la kan. duit belanja makin lama makin sikit, bukannya makin lama makin bertambah. Nak harapkan duit dari nuffnang? Adeh, 2 bulan lagi baru dapat kot. Sedih dibuatnye :( Tulunnnnnnnn!!!!!!

7 comments:

Firdaus Alim said...

Sabar la bhai...glory2 hahaha

Askrie Hishamuddin said...

@firdaus, mana boleh saba dah. duit dah xde dah ni. nak contact parents aku punyalah susah, line macam gampang! aduhh :'(

Mknace said...

:) :) :)
call maxis careline, tanya nak niaga ka taknak
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Firdaus Alim said...

wat part time la kah2

Askrie Hishamuddin said...

@mknace, hahaha.. okay gak tu! idea yg bernas. kang tak pasal2 kene blacklist. haha

@daus, adehh. part time? oh tidak!!! macam mana nk enjoy klau buat part time? haha

Mr.NS said...

der..ko pakai maxis mmg ngarut..lagi elok pakai tepon umah je..ahha

Askrie Hishamuddin said...

@Mr. NS, kuang hajo suh pakai tepon umah. tak membantu lgsung. hahaha