Tuesday, July 17, 2012

Segmen Promote Blog by Jal

Assalamualaikum!


Sebelum aku menulis dengan lebih panjang lebar lagi, aku nak bagi tips kat korang cara-cara nak mendapatkan traffic blog tinggi yang terakhir haha. Tak habis lagi rupanya tips Askrie Hishamuddin ni haha. Kebanyakkan blogger newbies tak yakin untuk membuat segmen/contest dalam blog mereka sebab tak yakin ramai penyertaan. Okay. Alasan diterima!

Sejujurnya kalau blogger yang masih baru dan ingin mendapatkan traffic blog tinggi korang memang tak payah susah-susah fikir nak buat segmen/contest tapi korang hanya perlu rajin join segmen dari blogger-blogger femes dan banyak pengikut. Terutaman segmen seperti ini iaitu Segmen Promote Blog.

So, kalau korang nak blog korang dipromote oleh Jal, disamping nak mendapatkan traffic tinggi, jom lah join segmen ni.

Tarikh tutup : 24 Julai 2012 (genap 6 bulan Jal berblog). KLIK DI SINI

Sekian.Bye!

12 comments:

Diera Tekikushika said...

dtg mlwt sini. jom g blog saya meh. http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html. jmpt baca entry lain juga...

Askrie Hishamuddin said...

Diera Tekikushika - insyaAllah :)

Hanif Idrus said...

Salam,
Datang dari segmen http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html
Jom join Hanif Blog Bloglist (exchange bloglist)
Hanif blog bloglist- klik sini
Salam kenal….dan I follow sekali

Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
Tiada paksaan, yang penting kita dah kenal

Askrie Hishamuddin said...

Hanif Idrus - InsyaAllah :)

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

done follow :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

salam kenal warga lenggong :)

Askrie Hishamuddin said...

Thanks Azza :) salam perkenalan juga :)

DekNie said...

salam kenal... datang dari http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

jangan lupa singgah yer... thanks..

✿ Nani ツღ said...

#947 follow sini dari segment yg sama :

http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

♥Farhana♥ said...

singgah sini dari segmen yang sama..done follow u.follow me back :D http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

jal said...

tengs join, heehee sory bebanyak terpaksa promote sesimple yang munngkin je banyak hal semenjak dua menjak ni http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/blogger-kacak-dan-cantik.html

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html#comments

foLLOw here..! hit me back!

hainom OKje said...

Dah join pun!