Saturday, May 14, 2011

Senarai fasilitator terpilih sesi Julai - Disember 2011

sumber : facebook

Senarai Fasilitator terpilih Sesi Julai - Disember 2011

by Mpp Kpmsi on Thursday, May 12, 2011 at 5:26pm

Fasilitator terpilih Sesi Julai - Disember 2011

1. Bazli B Nor Mohammad

2. Khairol Azwan

3. Mohammad Afiq B. Rosli

4. Mohamad Iqbal Azim B. Azmi

5. Mohd Asri Hishamuddin

6. Azam Ghaffar

7. Muhamad Hasnol Arif B Fadzil

8. Muhammad Abu Ubaidah Bin Tajul Rosli

9. Muhammad Afandi Bin Shaimi

10. Muhammad Fared Bin Agu Salim

11. Hafizi Irfan

12. Muhammad Harith B. A. Kadir

13. Muhammad 'Izzuddin Bin Mohd Tahir

14. Muhammad Nurhafiz Bin Johari

15. Muhammad Shafiq B. Abd Rashid

16. Hafiz Zainuddin

17. Noor Hazmirul Bin Kamaruddin

18. Wan Abdullah Hassan Bin Wan Azmi

19. Aimuni Bt Azizan

20. Aliaa Aiman Binti Ismail

21. Atifakiah Binti Ibrahim

22. Faziela Bt. Ahmad Radzuan

23. Huda Bt. Mohamad Sazali

24. Kamariah Bt. Abu Saed

25. Nabihah Adibah Bt Azman

26. Nor Syakirah Bt Bahru

27. Nor Syaqinah Bt. Md Noor

28. Nor Zakirah Bt. Jamaluddin

29. Norarini Bt. Yahya

30. Norzillawatie Bt Zahidin

31. Nurul Syahirah Bt Osman

32. Rasyida Bt Ab Rahim

33. Siti Norazleen Bt Hashim

34. Siti Norhani Binti Suhib

35. Wan Nur Amira Binti Mior Mohd Nazim

Tahniah kepada semua pelajar yang berjaya....Sila sahkan penerimaan perlantikan anda sebagai fasilitator sesi Julai - Disember 2011 selewat-lewatnya pada 19 Mei di wall MPP KPMSI atau hubungi Muhammad Fared Bin Agu Salim selaku Presiden MPP di no 017-568****...atau perlantikan anda akan ditarik serta merta..kerjasama anda amatlah kami hargai..


Dengan rasa berbesar hatinya aku menerima jawatan sebagai fasilitator tersebut. Di kesempatan ini juga, aku ingin berterima kasih kepada pihak Majlis Perwakilan Pelajar Kolej kerana sudi memilih aku sebagai fasilitator bagi Majlis Haluan Siswa untuk semester Julai-Disember 2011 ini. Besar tapak tangan, gunung Everest saya tadahkan. Akhir kata, Majulah fasilitator untuk Kolej! Yeeaaahhhhhh!! (Bestnya jadi fasilitator, boleh ushar awek-awek junior yang comel-comel buat jadi bakal calon bini. Hehe)

14 comments:

sumaiyah mokhtar said...

hahahaha abg fasi la plak :)

Askrie Hishamuddin said...

@sumaiyah, hehehe :) malunya :P

ainna said...

u, congrat :)

Askrie Hishamuddin said...

thanks ainna!

NadiRah said...

fesi kolej mana ni???

Askrie Hishamuddin said...

Kolej Profesional MARA, Seri Iskandar

blackroses said...

follow here..jom jenggah saya

biha a.k.a PETOM said...

ehem..bold kan skali nme aku, hak3!

Askrie Hishamuddin said...

biha, hahaha. ko buat la kat blog ko jugak, bold kan nama ko di situ. hahaha :)

biha a.k.a PETOM said...

segan, hahaha..nnti la aku buat. ko ni rajin sgt. nnti aku rembat je nme2 diorg yg ko dh list kn ni lah, then tepek link ke blog ko..yela, appreciate ckit ko dh pnat2 menaip kn, hehe..bole?

Askrie Hishamuddin said...

haha ;) pon boleh la beeha!! HAHAHA

biha a.k.a PETOM said...

thanx! done merembat, haha~

ain dzaya said...

nampak kegatalannyeww di situ yep!!

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ye ye je asri nak awek comel. phew