Tuesday, August 23, 2011

Beraya dengan assignment!

Assalamualaikum, tak jawab dosa, mati seksa, masuk api neraka, hikhik.

Tak ada apa sangat pun nak tulis dalam entri ni, cuma nak luahkan perasaan sedih serta kecewa sahaja.

Orang lain sibuk shopping raya kesana kemari, aku cuma pesan kat kembar aku je untuk beli baju, seluar raya itu-ini. Seriously, aku tak tahu pun what kinds of baju serta seluar yang dia beli kat aku. Yang pasti, time raya nanti aku sarung je either like it or not. Terpaksa.

Orang lain sibuk fikir nak beraya kemana dengan family dan kawan-kawan, aku pulak sibuk fikir macam mana nak siapkan dua assignment sekaligus waktu cuti raya yang sangat terhad ni.

Orang lain punyalah sibuk beraya dengan family dan kawan-kawan segala, aku mungkin akan terperuk dalam rumah mengadap laptop siapkan assignment

BEST NYA RAYA TAHUN NI!!!

Okay fine, thanks bye!


2 comments:

Atiqah Sa'ahiry said...

best..raya with asg..wee

Askrie Hishamuddin said...

tahu tak pe, BEST SANGAT! haha