Sunday, September 18, 2011

Konvokesyen Perdana 2011

Tahniah diucapkan kepada my only twin, Asyraf Hishamuddin atas kejayaan menerima diploma Interior Design di Putrajaya International Convention Centre pada 17 September yang lalu. I am proud of you!


Okay, malas nak tulis panjang-panjang. Jom tengok gambar-gambar yang sempat dirakamkan semasa Hari Konvokesyen Perdana 2011 yang lalu.




Muka bangga dapat diploma!


Siblings! Bertemakan black & white. Korang ade? LOL. *abaikan kasut aku yang berwarna biru itu. Terus lari tema. sobs


Jangan tanya kenapa muka kitorang sama, sebab kitorang kembar. Lahir pada hari yang sama, tahun yang sama cuma masa je lain-lain. Dia keluar dulu then baru aku follow dari belakang.


Itu dia mak dengan ayah yang terbaik di dunia! *kenapa songkok ayah senget? LOL



Sebenarnya banyak lagi gambar, tapi yang banyak-banyak gambar tu semua gambar syok sendiri aku je. Sebab aku dengan adik-adik aku tak boleh masuk ke dalam dewan. Jadi, terkontang-kantinglah kami di luar dewan. Kejap ke sana, kejap ke sini, duduk tepi jalan macam pelarian je. Okay, ramai yang menjadi pelarian pada hari kejadian.


Turn aku bila lagi? Okay, insyaaallah, aku akan habiskan study pada hujung tahun ini. Tahun depan maybe? TAK SABAR OKAY!


4 comments:

lini hasnan said...

Tetiba teringin nak ada kembar jugak =.=

Askrie Hishamuddin said...

hehe.. best kot ade kembar! :)

ijA said...

harap-harap abis tahun depan dan convo..wee..

Askrie Hishamuddin said...

Insyaallah, Amin