Monday, January 30, 2012

Tabiat.

Assalamualaikum.

Ramai jugak yang tanya aku kenapa dah jarang update blog sekarang ni?

Untuk pengetahuan semua pembaca yang dikasihi lagi disayangi, aku mempunyai satu tabiat yang sangat susah untuk dibuang sejak azali lagi iaitu suka menangguhkan kerja. Jadi, semua kerja akan tergendala begitu sahaja.

Macam tu jugak dengan blog ni. Sebenarnya aku ada banyak jugak story morry yang nak dikongsikan bersama-sama dengan uolsss!! Tapi nak buat macam mana kan. Kalau dah nama pun Askrie Hishamuddin tu memang cerita dia tak ada story morry la kan nak dikongsikan bersama gara-gara suka sangat menulis entri sekerat jalan.

Mula-mula je la semangat bukan main berkobar-kobar nak menulis entri baru, tapi bila dah start masuk isi, mula lah jadi malas. Tambah-tambah bila dah blank tak tahu tahu nak tulis apa. Last-last, save kat dalam draft je. Habis semua jadi tergendala.

Jadi, aku mintak maaf sangat-sangat kat korang semua yang beria-ia tunggu aku untuk update entri baru tapi hareeeemmmm.

Aku akan sedaya upaya mengembling sepenuh tenaga (terel tak pengunaan tatabahasa aku?) untuk memastikan blog ini akan sentiasa berupdate dan cuba untuk membuang jauh-jauh sikap suka menangguh kerja tu.

p/s: Tahniah M.Nasir, Budi Hekayat dan Hafiz AF kerana telah menjuarai Anugerah Juara Lagu ke 26. Begitulah awan nano nano nano nano. I am really touched. Tiba-tiba sebak. Rindu kat arwah ayah. AL-FATIHAH

4 comments:

Rozuan Ismail said...

tabiat wan plak bila makan benda berminyak,suka sapu tangan yg minyak tuh dekat rambut.

p/s jgn sedih2 ok

.........cP~ said...

Sekali sekala sila buang tebiat. Hahaha.

Askrie Hishamuddin said...

rozuan : haha. really? hamaigaadd! okay. i will :)

cp: buang tebiat? LOL. buang tebiat tu yang suka buat tu. haha

Linda James said...

New Facebookis Social Networking Community 2012 http://www.facebookis.com/ Join Now
Make new friends & meet people online. Find new friends, Social friends & Partners FREE Messaging FREE Chat Rooms International Find a friend Meet friends ...
http://www.facebookis.com/

Now you can change your profile color and say good bye to old boring BLUE.by joining The fastest growing Social Network Community New Facebookis 2012

Facebookis.com is a Fastest growing New Social Networking Community. It
helps you to stay connected with your family and friends online,. You can Meet
Friends Online, Find New Friends, Meet New People, Find Love, Live Chat,
Create Blog, Create Page, Submit Classified, Share Photos and Videos etc
Post your ads on Facebookis.com and Promote your Business. Free
Millions of people are having fun and making new friends on Facebookis.com every day. You can too!
Meet new people, make new friends, and maybe even find love! http://www.facebookis.com/