Saturday, January 28, 2012

Undi lah saya!

Assalamualaikum.

Korang tahu pasal World Bloggers and Social Media Awards 2012? Untuk pengetahuan korang aku dicalonkan dalam kategori Upcoming Blogger Of the Year dalam World Bloggers and Social Media Awards 2012. Jadi, aku harap dan terus berharap kepada korang semua yang sedang membaca atau yang tak sengaja membaca blog ini untuk ramai-ramai mengundi

himynameisasri.blogspot.com.


Cara-cara mengundi mudah je tapi tak semudah juga yang disangka.


Mula-mula korang harus ke laman web ini


Korang akan nampak blog aku tercalon disitu (bangganya tittewww!)


Tapi sebelum korang mula mengundi korang harus sign up dulu.

Lepas tekan button sign up tu dia akan keluar macam ni.

Korang isi je form ni ikut suka hati korang. Bukan susah sangat pun. Tak sampai lima minit pun, lepas tu tekan submit!

Lepas korang submit, korang bukak email korang untuk verified email.

Lepas tu, korang confirmkan account korang dengan menekan link tersebut

Lepas tu, apa lagi yang korang nak kena buat?

VOTE laaaaaaaaaa!!!!!!

Tapi nak vote siapa?

VOTE for himynameisasri.blogspot.com/

Upcoming blogger of the year!


Terima kasih.



5 comments:

Bui Junaidi said...

GUD LUCK YER..HEHE

Askrie Hishamuddin said...

thanks bui junaidi! :)

UdinZ.com - Fakhruddin said...

OK DAH UNDI..
TAPI BOLEH TAK TOLONG REVIEW ALEXA SAYA?

http://www.alexa.com/write/review/udinz.com

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Nice entry indeed..

btw i just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

Plsssss vote me back for THE WORST BLOG OF THE YEAR @http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye Thank youuuu =)

Askrie Hishamuddin said...

thanks udinz

thanks mak dara