Wednesday, May 11, 2011

CELAKA punya anonymous!

Anonymous ASSri Hisapmuddin said...

eh ? dah hilang ye bang ?? pg mane nih ? owww,. pegi peluk pompuan ehh, wa. baik gilew, jgn la peluk je,. bagi la die bunting sikit,. aku tgk kwn2 kau tu, ade hrpn nak bunting. kui3. kau la bapak eh ye tak :P

May 10, 2011 11:18 PM


Aku tak kisah kalau korang nak kutuk aku, nak perli aku, nak condemn aku dan sebagainya di dalam ruangan komen di blog ini. Tersangatlah dialu-alukan tapi agak-agak lah sampai nak main nama bapak aku. Kau dah keterlaluan sangat lah. Nak kutuk aku, silakan. Tapi tolong jangan libatkan mak bapak aku dalam hal ini. Diorang tak bersalah pun dan takde kena mengena dalam blog aku ini. Kalau dah sampai tahap mainkan nama bapak aku memang aku panas.

Tak kurang daripada itu, Sandra Azwan pun tak terlepas diserang oleh sang anonymous. Aduh, apa lah yang ada dalam fikiran sang anonymous ni? Aku pun tak faham. Salah ke apa yang Sandra Azwan komen kat blog aku ni?


Delete
Blogger SANDRA AZWAN said...

Peliks!!

May 10, 2011 11:55 PM

Delete
Blogger SANDRA AZWAN said...

Jangan layan sangat!

May 10, 2011 11:55 PM

Delete
Anonymous sandra gile kat ASSrie said...

alala sandra, u ni suweet la, i rase, u ni mst tiap2 hari duk lap bontot si assrie ni kannn ?? sebab tu la u backup kwn u yg perasan howtt ni.. aww <3

May 11, 2011 12:12 AM


Aku manusia biasa tak pernah terlepas daripada melakukan kesilapan. Walau bagaimana pun, terima kasih sangat kerana menyumbangkan sedikit sebanyak traffic dalam blog aku ini. Nantikan entry terbaru aku ya anonymous. Selalu-selalulah berkunjung ke blog SAMPAH ni. Terima kasih! Komen sampah macam sang anonymous macam ni langsung tak mematahkan semangat aku untuk terus berblogging malah aku rasa kehadiran diorang ni la yang membuatkan aku menjadi lebih MATANG dalam penulisan blog. Terima kasih.

12 comments:

waN Mohd Salim said...

adeiiiiiiiii kesihan kande aku ... woiiiiii anonymous nak mampos ,. pi jauh2 sane

amirnawawi said...

ni mesti kawan2 korang gak sebab dia leh kenal hang..macam2 la..xelok wat camtuh..

http://amirnawawi.com

Eyka said...

ya allah sabo je laa..manusia memng mcm ni..tak sedar untug..~ eyka pon bnyk kne komen mcm ni..tak lyn langsng ...dem! =.="

nanibahaudin said...

ermm.. mcm bagus jek.. sakit kot..

schasya said...

urm sabar je lar.. org yg mcm nie slalu blum ckup matang ! so juz wat tatau jaa..

cik siti said...

aku rasa ni kawan-kawn ko jugak ni... biasalah tu.. adat dengki mendengki tu. sabo je... :)

fazrezal.yusoff said...

ish ish, saba eh,. biase la tuh, manusia mmg ske tk puas hati ngan kejayaan org laen,. saba je la,. :)

Aziela said...

yer...semangat mcm nie la yg perlu dlm blogging : tidak patah semanat..
errr...akak rasa kan..kutukan dia tu berbaur rasa jeles la...awak ada secret admirer la dik...

SANDRA AZWAN said...

To anonymous:

I don't know what makes you so dumb, but it really works!and also,I would have liked to insult you, but the sad truth is that you wouldn't understand me.....and one more thing, you're a habit I'd like to kick - with both feet!!

p/s: Oopps!

Rozuan Ismail said...

teruknya. askrie,better anonymous x boleh comment blog u.pergi tukar setting.wat sakit hati je.

Kaka said...

astargfirullahalazim.

adoi. sabar jela ye asri dan sandra. ;) tak perlu balas. biar Allah balas. Dia lagi adil kan :)

Orang Kampung said...

ada yg dengki ni..
sakit jiwa gak klu kna kt aku ni..