Tuesday, July 10, 2012

GIVEAWAY CONTEST ASKRIE HISHAMUDDIN DAH TAMAT!

Assalamualaikum!

Amboi, kemain lagi caps lock tajuk entri. Pertama sekali, aku nak mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada dua penaja giveaway contest blog Askrie Hishamuddin yang telah berlangsung selama seminggu yang lalu iaitu Wakasilu Giftshop dan blogger Azri.my .

Aku jugak ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada bloger-blogger yang sudi mengambil bahagian dalam Giveaway Contest blog Askrie Hishamuddin ini. Ingatkan dua orang je join rupa-rupanya ramai jugak yang join. Kalau aku buat giveaway contest ni sebulan rasa-rasanya mahu dekat 100 penyertaan aku dapat. *berangan!

Disebabkan aku nak mula daftar UNiKL 22.7.2012 ni so, terpaksalah aku singkatkan masa giveaway contest ni. Nanti susah kot-kot kat UNiKL nanti aku jarang online ke ape ke susah jugak. So, sementara aku bercuti-cuti Malaysia kat rumah ni ada lah masa sikit nak update pasal giveaway contest ni.

Sekali lagi aku mengucapkan terima kasih kepada yang terlibat secara langsung mahupun secara tak langsung sepanjang giveaway contest ni berjalan dengan jayanya. *curlass statement haha.

Sekian.Bye!

8 comments:

Mohd Hazim said...

ye ke askrie susah on9 boleh ja lah

NAL said...

lepas ni mesti jrg on9 kan..

cynta ieda said...

errmmm...alhamdulillah semua bjalan lancar..hee..

Boni JLL3 said...

wah.. nak masuk belajar ye?? ok2. selamat belajar bro :)

Askrie Hishamuddin said...

Mohd Hazim - kat hostel takde wi-fi. susah lah sikit

Askrie Hishamuddin said...

Nal - tau takpe. sobs2. rindu kat blog. uwaaaaaa

Askrie Hishamuddin said...

cynta ieda - alhamdulillah :)

Askrie Hishamuddin said...

Boni JLL3 - yup2, thanks bro! wish me luck okay :)