Monday, July 15, 2013

GAMBAR & VIDEO Makmal UiTM Shah Alam terbakar

Gambar makmal UITM Shah Alam terbakar pada 15 Julai 2013. Pada petang tadi, gempar dengan isu kebakaran yang berlaku di makmal kimia yang terletak di hadapan kolej Perindu. Menurut saksi, kebakaran dipercayai berlaku pada pukul 4 petang tadi dan sehingga pukul 6.30 kebakaran telah berjaya dipadamkan oleh pihak bomba. Punca kebakaran bangunan makmal kimia tersebut masih lagi dalam siasatan. Tiada kemalangan jiwa dilaporkan akibat insiden tersebut.


15 comments:

HASRUL HASSAN said...

As-Salam. Singgah sahur dari Bro HH ... salam ukhwah ...

Ada baca berita serupa dari blog Kak Kujie tadi ... hmm.... harap tak ada yang cedera.

AyueJean AJ said...

Teruknya kebakaran ni.....
Nasib takde kemalangan jiwa...

Salam Ramadhan...
AJ singgah sahur kat sini.. =D
http://ayuejean.blogspot.com/

Norazizah Hashim said...

Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Norazizah

Vee said...

udah terbakar ya . nak tanya kat abg nanti yg jadi staff di sana ...
singgah sahur salam ukhwah ohblogger malaysia http://harumankasehvee.blogspot.com/
Selamat menjalani ibadah puasa ...

Zawiah said...

Alhamdulillah tak de yg cedera or terkorban .
singgah sahur salam ukhwah ohblogger malaysia http://veesandy.blogspot.com/
Selamat berpuasa ...

Terbelog said...

giler ah..
Popular Post : Batal Tak Puasa Gosok Gigi di Bulan Puasa

Mieza Jhaa K said...

Hai Assalamualaikum, singgah sahur salam ukhwah..- http://cinta25hb.blogspot.com ∩__∩

Teruk jugak nmpaknya tu..

mama3heroo said...

Salam tgh hari,datang dari segmen
"Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

.::: Princess MOMOY :::. said...

Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - MOMOY blogirl

urm...dasyat juga. tapi yang lain tu sibuk juga pergi dekat nak tengok
bahaya dalam makmal kan ada chemical bagai
mana tahu tetiba meletup ke apa ker

Khairil Mazri said...

Assalamulaikum

Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Ceritaku Di Mana-Mana Saja - www.khairilmazri.com

Syuhada Baharudin said...

Salam Ramadhan..

Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia . Selamat berkenalan

www.syuhada1981.com

Teena Tna said...

Assalam,

Singgah sahur salam ukhwah ohblogger...

Teruk jugak ea kebakaran ni, ingatkan biasa2 jer...

PakcikLie PCL said...

Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia www.nazlee.com

shark said...

singgah lepas sahur xper kot :)

bleh tahan asap kbakaran tu..
makmal kimia plak tu..

Hanny Abdullah said...

salam
Uishh mamahanny ketinggalan, baru tahu
Singgah sahur salam ukhwah ohblogger malaysia - http://www.diarymama.com