Thursday, December 16, 2010

video yang amat bermakna!




when i see this video, i was like, "oh, sweetnye video ni! semangat betul!" HAHA. bgus betul die hard fan hanis zalikha sorang ni. sanggup die buat video yang superb macam ni! HAHA. & u know what aku pun mula berangan, bila la ada orang nak buat video macam ni kat aku kan! kalau die buat la kan, seminggu aku belanja die makan kt restoran mamak. mamak je la kan, nak demand lebih memang tak dapat la kan, tunggu ade orang spedo aku, baru boleh aku belanja kau kt restoran class2. agagaga.. tapi kaaannnnnn......


jangan korang tak tahu, ekceli ade jugak orang buat video yang lebih kurang macam ni kt aku okayy. mereka merupakan sahabat terbaik dunia akhirat aku, mimi shafika, kenek miera, mazni hasana, wanie smallville, ambek kau, keluar nama-nama fesbuk korang. bukan ape senang sket kalau ade peminat-peminat korang nak add nanti. HAHA.


videoAlign Centerp/s : untuk tengok video ni, korang terpaksa menelengkan kepala korang ye! pandai-pandai la korang nak hidup!

HAHAHAHA. da tengok? best kan? terharu tak?terharu tak? nak dijadikan cerita, sepatutnya time ni aku follow diorang sekali overnight kat cameron highland, tapi disebabkan aku kena balik ziarah arwah atuk aku so tak dapatlah follow diorang. sedih kan? well, biasalah, arwah atuk aku tengah nazak that time, (demam je padahal) so, aku sebagai cucu yang mithali kenalah ziarah dia, lagipun dah lama tak melawat beliau kan? apalah salahnya jenguk-menjenguk. HAHAHA :)

tak mengapalah, esoknya balik ke kolej aku tanye lah diorang, takde beli apa-apa ke kat aku? strawberry ke, strawberry chocolate ke, ape-ape ke? dorang cakap "ADE,ADE!" hahaha. seronok tak terkata, "mane die strawberry?" diorang balas "strawberry takde lah, tapi hadiah lain ade lah!" aku pun mencarut dalam hati, "bshavdafyavbjahua" then mimi mintak handphone aku, aku tanye untuk ape? die cakap nak bagi something la, aku pun okay la. mula-mula die bluetooth gambar, aku pun dalam hati, "nak bagi aku jealous la tu!" kannnn. tak pe lahh, lepas tu aku check-check handphone aku balik tetiba ade satu video, aku pun play lahhh. hamboiiiii, mengalir ayaq mata, ayaq hidung, ayaq liur bagai tengok video ni.!!! gggrrrrr.terharu uolzzz!!! hahahhaa. walaupun format video ni 3gp je & tak sehebat video mamat tu kasi kat hanis zalikha tapi KAU ADE??? hahaha..

sayang korang lebih la!!!!! muahhh muahhh muahhhhh kat pipi korang!

p/s : this video was taken on 2009 =) da lama dah!

4 comments:

Aqilah Nur said...

comel comel :)

askrie said...

hehe :) kaannnn? tapi ape yang comel?
video mana satu akak?

burgerdua said...

Thanks komen blog HZ, sy James Blunt tuh. Blog anda di page saya. :)

http://www.facebook.com/azizhazmipages

askrie said...

Heyheyy james Blunt Kolumpo! wahhh, thnks sudi jenguk blog yang simple ni! HAHA :)

&& thanks also bgi komen & publish my blog kt ur fb! i'm appreciate that!!! *malumalu