Tuesday, February 22, 2011

Ini message lapuk!

Entry kali ini paling simple tapi bermakna! Please don't spread this kind of messages anymore either kat facebook, twitter or whatsoever else sites selepas ni! You know what? This messages dah pun wujud berkurun lamanya dahulu. Aku ingat lagi zaman-zaman kegemilangan myspace dulu pun aku pernah dapat this kind of messages jugak, it's about 5 years ago!


assalamualaikum..kepada semua yang beragama ISLAM, hari selasa lepas, pakar meteorologi dari Rusia mendapati suatu bunyi ganjil seperti ngauman raksasa dari bawah mantel bumi. Menurut para ulama, kemungkinan besar itu suara DAJJAL yang berusaha utk naik ke muka bumi. Oleh itu, kita disuruh sentiasa tidak berhenti AZAN dan SOLAT. Sesiapa yg membaca mesej ini, tolong sebarkan kpd seluruh umat islam.


See that bold text! This is so outdated messages!

Harap maklum!

8 comments:

Firdaus Alim said...

Daus> Tak PA kOT..Untuk Kebaikan...

Askrie Hishamuddin said...

kalau ye pun, update la sikit.. dari 5 tahun lepas, message yang sama je.. "hari selasa lepas" omaigod! berapa banyak selasa yang diorang dengar?

Miss Ran said...

selalu je dgr..hari kiamatlah
makanan akn dcatulah
apela
mals caye

cube muhasabah suda

Askrie Hishamuddin said...

@miss ran, betul tu, tau xpe! :)

antudegil said...

napela bangsa aku ni mudah sangat terpengaruh dengan benda cengitu. dimomokkan serta dilemahkan dengan benda yang berkaitan agama. haih.. camne nak capai negara bervisi tinggi by 2020?

Entri Terkini : 10 Manusia Terkenal Yang Sebenarnya Tidak Pernah Wujud

Askrie Hishamuddin said...

@antudegil, wahh, berwawasannya anda :)

Kodet said...

Yang FB pun msih ada org pcaya...adoii apa la nk jadid...sng sgt percaya bulat2..

Askrie Hishamuddin said...

@kodet, itulah kodet, terkejut jugak semalam tengok tetiba ada orang share message ni kat fb