Tuesday, January 4, 2011

Bahang Anugerah Juara Lagu ke 25

Lagi beberapa hari je lagi akan berlangsung sebuah anugerah berprestij negara iaitu Anugerah Juara Lagu yang ke 25. amboi, aku pulak yang menggedik lebih, tak sabar-sabar kan mengalahkan artis yang bertanding pulok. takpe-takpe, ade aku kesah? *pinjam sat trademark azwan ali hamboi hamboi hamboi.. terasa gedik pulak rasanya. HAHA.

okayy, memandangkan entry kali ni pasal anugerah juara lagu ke 25 yang akan berlangsung pada 9 january 2011 nanti jadi takde kena mengena ngan azwan ali hokayy noks! HAHA. kesian Azwan Ali.

Ada tak siapa-siapa kat sini yang pegi tengok live kt Stadium Bukit Jalil nanti? angkat tangan angkat tangan. elew, kau hengat kau sorang je tengok live kt bukit jalil tu? aku pun tengok live jugak la kat depan tv. kau hade? ye, memandangkan status aku sebagai seorang student maka tersangatlah susah untuk aku ke bukit jalil tu semata-mata nak enjoy tak hengat kan? baik aku duduk depan tv kt umah sewa aku ni sambil memakan kuaci, ayaq kosong serta berboxer je. haaa, takde sape kesah wehh. lupakan pasal aku.


sekarang kita fokus pada Anugerah Juara Lagu 25 ni, korang rasa lagu mana yang bakal bergelar juara nanti? jeng jeng jeng. hamboi, tak kelas langsung bunyinye tu. ramalan aku berat mengatakan lagu Shahir-Kebahagiaan Dalam Perpisahan bakal bergelar juara nanti. HAHAHA. korang pulak macam mana ? jom vote!



5 comments:

Affan Ruslan said...

owh baru perasan dah nak ajl25 ye.
aku rasa dalam senarai kat atas berapa kerat je yg pernah dengar hehe


www.affanruslan.com

cik kodok said...

Rasanya penah gi sekali ke 2 x ntah AJL ni.
Masa tu fans artis la dats y senang je dpt tiket ni heheh.

Skang mls lah haih!
Tgk dpn tv lg bagus :P

~follow u~

Askrie Hishamuddin said...

affan : hahaha, mujur aku ade update pasal ajl25 kan? kalau x, smpai ke sudah ko tak tahu bile ajl25 kan? haha..

cik kodok: woww, best tuh, saya tak penah lagi bekesempatan nak pegi ajl. haha. duk tengok depan tv je. HAHA.
thanks for follow me!!!

SHUKRI SALIM said...

aku kalau dengar lagu tuh aku tau la mane yang sedap. kalau tengok tajuk je aku tak tau lagunye cemane. HAHA. bos,dah follow.

www.shukrisalim.blogspot.com

Askrie Hishamuddin said...

shukri: haha, takpe takpe :) btw, thanks! saya da follow anda juga!