Wednesday, March 7, 2012

Dulu Adinda Evans, sekarang giliran Natasya Loffa pula!






Assalamualaikum!


Tak tahu macam mana nak mula entri kali ni. Serba salah rasanya nak menulis. Bukan nak tunjuk alim ke nak tunjuk bagus ke apa. Tapi, sekadar nak berkongsi dengan pembaca mengenai isu yang agak panas ni. Bukan nak mengatalah budak-budak zaman sekarang ni. Kadang-kadang suka sangat bertindak melulu tanpa berfikir betapa jauh lagi masa depan diorang. Dulu kecoh dengan pengakuan takde dara oleh Adinda Evans di blog. Kali ni, kecoh pulak dengan gambar memegang botol arak bersama lelaki di hotel oleh Natasya Loffa.


Menurut info kat facebook, Natasya Loffa ni akan menduduki peperiksaan SPM tahun ni. Sebaya dengan adik aku rupanya. MasyaAllah, budak-budak lagi ni, not legal enough. Tapi, minum arak, buat maksiat. Kadang-kadang aku sendiri tak faham, perlukah nak upload gambar-gambar maksiat tu kat facebook. Tapi, bila orang lain nak komen dekat gambar tersebut, tak suka pulak. Pelik-pelik. Baik tak payah upload kat facebook kalau macam tu gayanya. Itulah, kan dah cakap, budak-budak lagi, tak berfikir panjang.


Sekarang ni kat facebook dah ada macam-macam fanpage yang ditubuhkan gara-gara gambar dan status Natasya Loffa di facebook. Salah satunya Natasya Loffa bohsia murahan. Yang lain-lain korang boleh search sendiri di facebook.

p/s: Risau dengan adik-adik aku. Harap-harap diorang boleh kawal hawa nafsu dan pandai jaga diri serta maruah keluarga.

BACA INI : BLOGGER OTAI : EYRIQAZZ VS DENAIHATI

Sekian.Bye!

24 comments:

Mysara Ab Rahman said...

hei bdk skrg...
klu cm tu, wt pe nk upload pic cm tu...

NAL said...

kenyataan bdk ni boleh tahan, hurmm entah la apa yg berlaku, skrg ni byk remaja yg rosak akhlak..hopefully dia akan mendapat hidayah ALLAH satu hari nanti..

Askrie Hishamuddin said...

Mysara, tu la, budak-budak lagi kan, what we can expect from them. semuanya nak try.

Nal, InsyaAllah. sama-sama doakan. Amin

Putry said...

putry kenal budak ni... tp tak terikir nak wat entry hihi.. btw semoga die dilmbutkan hati untuk memilih jln yng bnr

Askrie Hishamuddin said...

Putry, ye ke? kalau kenal tak payah la buat entry, terus face to face dengan dia. nasihat dia elok-elok :)

Rozuan Ismail said...

statement dia.saya cuma mabuk tapi tak buat maksiat.adoi!!

Askrie Hishamuddin said...

Rozuan Ismail, tau tak pe, mabuk pn haram jugak.

gadis statik said...

dunia dah nak akhir zaman kot~
takot bila tgk budak2 skang...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

baca komen dia pun dh seriau bulu roma-,-

Askrie Hishamuddin said...

gadis statik, betul tu! saya lagi la takut sbb saya ada tiga orang adik.

Fifiey, tau tak pe. huish.

☺털이 소유❤ said...

dia dengan zarina anjoulie lebih kurang sama jerk . adik beradik kowt ... muka pun lebih kurang sama .. famous gile dia niii .. hanya disbabkan 1 gmbr jerk ...

Askrie Hishamuddin said...

LOL! tau takpe. disebabkan satu gambar ni je, satu Malaysia kenal dia :(

Riena said...

macam2 dah budak skrg ni..x tau la apa nk jadi

J.Syazwana said...

arak ibu segala maksiat
-____-

Askrie Hishamuddin said...

Riena, betul tu!

J.Syazwana: sangat setuju!

Mohd Hazim said...

peh muka dia.....

Askrie Hishamuddin said...

Mohd Hazim, kenapa dengan muka dia? LOL

Hafizi Seiji said...

Bdk nie gila top tpi slh jln..

Askrie Hishamuddin said...

Hafizi Seiji, nak buat macam mana, orang lain popular, dia pun nak popular jugak.

supadupagurl said...

sma je la mabuk tu maksiat jgak

Askrie Hishamuddin said...

supadupagurl, tau takpe. biasalah budak baru nak up, dia ingat maksiat tu cuma melakukan hubungan seks je kot. padahal arak tu IBU SEGALA MAKSIAT. ish2. kurangnya didikan agama.

firdy daus said...

xde agama ke hape ni?mabuk tu maksiat la.pastu duduk becampor ngn bukan muhrim tu pe lak..ape laa...

Askrie Hishamuddin said...

firdy, bukan xde agama tapi MUNGKIN tak cukup didikan agama :)

Crafty Nieya said...

betulbetulbetul..
sebaye dgn adik kite jugak..
haihh..tak taulaa zaman sekarang..
huhhh