Friday, February 25, 2011

Persamaan Anwar Hadi dan MatLuthfi

Entry pada kali ini aku boleh classifiedkan sebagai entry takda idea. Yes, serious, aku memang takda idea nak menulis untuk entry pada kali ini. Dah macam-macam bende aku try buat untuk grab idea, baca newspaper, solat istikharah, solat hajat, puasa sunat, minum susu Hi-Goat, okay, semua benda tu aku tak buat pun, aku tipu jerrrrr.

Memandangkan aku ini merupakan salah seorang peminat tegar vlog Anwar Hadi dan jugak MatLuthfi, so, apa salahnya jika sekiranya aku menulis entry pasal diorang kan? Sila abaikan tatabahasa aku. Bahasa Melayu aku dapat B3 je semasa Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). Terima kasih!


Pertama, kedua-duanya adalah merupakan seorang youtuber.

Kedua, kedua-duanya meminati band Hujan.

Ketiga, kedua-duanya berusia 21 tahun, lahir pada tahun 1990 (sebaya dengan aku =.=')

Keempat, kedua-duanya study di overseas.

Kelima, kedua-duanya kelakar!

Keenam, kedua-duanya berasal dari Kedah.

Ketujuh, kedua-duanya mempunyai ramai peminat. (jelesnyeee)

Kelapan, kedua-duanya aku minat.


Okay, rasanya itu je la kot persamaan diorang yang aku nampak dari pandangan mata kasar aku ni. Dari segi mata halus aku tak nampak lagi. HAHA.

Okay, kalau ada sesiapa yang masih tak mengenali kedua-dua personaliti ini, sini aku ada bagi link youtube diorang. Jom terjah!


Matluthfi90
http://www.youtube.com/user/matluthfi90

IniAnwarHadi
http://www.youtube.com/user/IniAnwarHadi

11 comments:

Anonymous said...

Daus Say:Kesembilan aq lagi tua dari kau hahaha

Askrie Hishamuddin said...

@daus, hahahaha :)

mizz pelangi said...

mmg best la diorang ni..kelakar..

Fara Farhana ♥™ said...

kesembilan : kedua-duanya sebaya fara lah!
hahaha :)

Askrie Hishamuddin said...

@mizz pelangi, tau takpe. :)

@fara, kesepuluh, kita berempat sebaya! haha

faiz said...

anwar hadi mmg terbaik..

Askrie Hishamuddin said...

@faiz, yeeeahhh, matluthfi pun sama :)

Haz said...

suka yg kedua..
aku pun minat hujan jugak..

intan.maisarah said...

suka juga tgk mereka di youtube

Askrie Hishamuddin said...

@haz, best2

@intan, yupyupp :)

nub said...

org kedah mang style! harharhar