Wednesday, January 5, 2011

khas untuk kakiBLOGGER

entry kali ni khas untuk mereka yang suka blogging ni! ya, andalah sape lagi kan?

korang ada fesbuk? cantik ah tu, okay, kalau korang ada fesbuk jom join group kakiBLOGGER kat fesbuk, kat sini korang boleh share korang punya blog disamping dapat berkenalan dengan bloger-bloger yang berada di seluruh pelusuk dunia. dunia la sangat kan? blogger kat Malaysia je kot.

selain tu korang boleh chatting kt i.m dan macam-macam lagi lah! aku pun ekceli baru kejap tadi Firdaus Jalil add aku join group ni & sempat jugaklah borak-borak kt i.m. sambil-sambil promote blog aku ternyata ade feedback dari blogger-blogger yang join group ni. So, korang bile lagi? jom lah join group kakiBLOGGER ni wehh!


4 comments:

tenangsudey said...

nice info bro.. bagus gak ada bende macam nih,...


Jom baca Karam Singh Hina Melayu Atau Melayu Hina Melayu?.

Askrie Hishamuddin said...

thanks tenangsudey! HAHA :)

so, jom lah join! best!

p?s :follow my blog oke! hehe

Chuck Revenge said...

thanks promote kan KakiBLOGGER ya. :)

Askrie Hishamuddin said...

@Chuck Revenge : ur most welcome!! one blog for all! HAHA :)