Saturday, February 5, 2011

Top 3 Blog Pilihan Kodet!


What can I say? Seriously, I'm speechless. Terharu bila blog aku di'shortlisted'kan sebagai top 3 blog pilihan Kodet.


Apa kata Kodet?

HiMyNameIsAsri
Ini merupakan blog personal tetapi blog dia lebih kurang Hanis Zalikha malah dia lebih hebat . Cuma dia tidak mendapat perhatian ramai dan mungkin dia tidak publisitikan muka untuk popular tapi dengan entrinya . Entrinya sangat best sebab dia tulis menggunakan pengalaman dan isu semasa serta tips blogging turut dimuatkan . Ini merupakan blog yang universal . Ini bagi pendapat aku lah.


Thanks Kodet! Appreciate it so much!!!

4 comments:

Encik Tikus said...

hahaha apa lagi belanja ahh

Askrie Hishamuddin said...

@farith, adehh, bukannya dapat hadiah pun :) dapat nama je :) hikhik!!

Heidi Shafiq said...

aku masih belajar berblogging... T____T

Askrie Hishamuddin said...

@heidi, ye lah tu, padahal aku pun belajar blogging dari blog ko, blog ko jauh lagi best dari blog aku ni :)