Wednesday, February 23, 2011

Orang Malaysia memang suka cerita lucah ke?

Assalamualaikum, sihat tak semua pembaca yang disayangi? Dah lama tak bagi salam kan? Selalunya terus main terjah je kan. Tak de muqadimah langsung. Biadap kan? Haha

Baiklah, tadi aku sengaja pergi ke google insights hajatnya nak tengok laman web search interest kat Malaysia ni. Kot-kot ada terselit nama aku kan? Haha. bapak perasan gila lah! Tak lah, aku nak tengok la kot-kot nama Anwar Hadi ada tak dalam list rising search kan. Kan sekarang ni semua orang tengah demam Anwar Hadi!

Aku pun filter kepada last 30 days punya. Korang nak tahu apa dia result yang keluar untuk rising searches for last 30 days ni?

Ini dia...





Cuba korang tengok kat rising searches nombor 2 tu. Apa dia kawan-kawan? Ya, ceritalucah. omg omg omg! +250% pulak tu. Jadi, sebagai kesimpulannya, pandai-pandai la korang simpulkan sendiri ya. Buat pengetahuan semua, ini web search interest kat Malaysia ya. Sekali lagi, di Malaysia. Terima kasih!


p/s : Entry ini telah ditulis pada 19/2/2011 yang lepas. Cuma aku tak sempat nak post, kesian terperap je kat drafts. Google insights sentiasa update dari semasa ke semasa. So, kemungkinan besar top searches dan jugak rising searches akan bertukar.


p/s : Remember, your parents made and helped you grow to become what you are today, be grateful to them by spending more time with them. Have fun and play with the game and remind how precious parents are to your friends by sharing it!

7 comments:

intan.maisarah said...

biasa la tu

Askrie Hishamuddin said...

@intan, kaaannn! haha

Firdaus Alim said...

Rajin kau

Askrie Hishamuddin said...

@daus, hehe :) biasalah, nak jadi blogger kena banyak buat research. haha. poyo je kan

mykhalis said...

sape tak suke?kat cc aku nie berlambak budak baca,,puas ketuk kepala, tutp pc,,bukak jugak,,hmm

Askrie Hishamuddin said...

@mykhalis, haha. budak2 pun dah advance sekarang ni kan?

Mr.NS said...

owg Msia xdpt tgk yg LIVE cam kt barat 2..2 psl tgk kt tenet je..hahahaha