Sunday, February 20, 2011

Keyword gersang


Awal pagi tadi, around 2:00 a.m, aku check nuffnang aku then tengok keyword. I was like omg omg! lagu nak beroment? LOL! Ada jugak orang yang cari keyword macam ni kan? Ni mesti kes tengah gersang malam-malam buta ni kan? Apa lah nak jadi dengan orang-orang zaman sekarang ni. Ini baru sorang kan? Yang lain taktau la pulak, lagi teruk la kot.

Nampaknya, bila ada internet ni, ramai yang menyalahgunakannya. Bukannya nak cari benda-benda yang berfaedah pun kat internet ni. Dalam banyak-banyak benda yang ada kat dalam internet ni, benda-benda macam 'ni' jugak yang diorang cari.

Btw, aku rasa nak tergelak pun ada tengok keyword tu sebab orang selalunya eja beromen bukannya beroment kan? HAHA. Pandai-pandai je tambah huruf 't' kat belakang tu.

12 comments:

azuha rahimi said...

gersang mlm2..:D

Askrie Hishamuddin said...

@azuha rahimi, hahaha! tahu takpe

Dawa said...

dah la gersang, pastu ejaan pon silap. haha

Askrie Hishamuddin said...

@dawa, terlampau gersang la tu. haha :)

LanaBusyBee said...

ahaha mcm bengong je kan :P...lana lagi besh, lana saja google lanabusybee, sekali amek ko, ada tersenarai dlm blog himpunan cerita lucah, pejadah lak plak kan ahahaha

Askrie Hishamuddin said...

@lanabusybee, lagi bhaya tu!!!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

uihhhhh beroment tu tak pe lg..nasib baik tak tulis beromens ada 's' kat ujung menunjukkan banyak kali....

Askrie Hishamuddin said...

@afzainizam, betul jugak tu kan? HAHA

xazryx said...

aku punye pon ade org cari 18sx punye .HAHA .

Askrie Hishamuddin said...

xazryx, hahaha.. nak buat cmna kn? terpaksa redha je la..

Anonymous said...

Daus--- Orang Putih kot hahahaa..sebab 2 dye eja mcm 2

Askrie Hishamuddin said...

@daus, haha :) kemungkinan besar la kot. hakhak