Sunday, February 20, 2011

Keyword kelakar!

LOL! Kalau entry pada sebelum ini aku telah pun berkongsi kat korang pasal keyword gersang. Pada entry kali ini pulak aku nak kongsikan dengan korang pasal keyword kelakar pulak.

Macam-macam jenis orang kan yang ada kat dalam dunia ni. Baru lah aku tahu kan. Nak tahu apa dia yang kelakar sangat? Ini dia...




Cuba korang focus kat keyword paling bawah sekali tu. Kalau tak nampak boleh click pada gambar untuk proses tumbesaran. LOL! Mula-mula 'lagu nak beroment', pandai-pandai je tambah huruf 't' kat belakang tu, sekarang pulak 'tips untik menghilangkan rasa mengantuk' pulak. Jap, 'untik' tu apa eh? LOL!

Hahaha. Sah, mesti orang yang sedang mencari keyword ni tengah mengantuk jugak kan. Tu la sebab sampai ejaan 'untuk' pun boleh tertukar jadi 'untik' kan? ROFL!

4 comments:

nursyamime said...

untik??
adakah perkataan baru??
hehe...
ngantok sgt la 2...

Askrie Hishamuddin said...

@nursyamime, haha.. tau xpe.. memang patut dia cari tips mengantuk pun :) haha

Fara Farhana ♥™ said...

anda typo, anda binasa.
hahaha :D

Askrie Hishamuddin said...

@fara farhana, yeaaahhhh!! berhati-hatilah anda ketika menulis. don't drink and write! haha