Sunday, January 9, 2011

Thanks Ben Ashaari!!

WOW! macam mimpi lah, apabila blog aku di review oleh otai blogger iaitu Bro Ben Ashaari! Siapa tak kenal kan? huh, popular tuh!

tak sangka abg Ben sudi datang melawat blog aku yang tak seberapa ni, yang paling tak sangka apabila abg Ben cakap yang header blog aku cool!!! memang sumpah tak sangka. btw, credit to Khairul Najmi Yusuf Photography (K.N.Y.P) atas gambar yang menarik tersebut! gagah kot sanggup redah masuk semak semata-mata untuk photoshoot hari tu.

Okay, ini adalah merupakan review yang ditulis oleh abg Ben Ashaari di dalam blog beliau tentang blog aku.


Header Blog yang COOL !


Kena ngan template blog dia .. sesuai ! Jiwa muda .. blogger muda .. hehehe.. ok la kan ?

OKeh.. aku tamo ulas atau review blog orang .. tak layak langsung , okeh ... jadi aku bagi terus je la link blog dia .. tengok sendiri , nilai sendiri .. >> http://himynameisasri.blogspot.com/

pendapat korang pulak? header blog aku ni cool sangat ke ? HAHA :)

17 comments:

cik QasehThya said...

huhu...
mmg smart photo shoot kamu tu..y kat side blog pon lawa.. :D

Ayuni said...

cantik!!!!

Askrie Hishamuddin said...

@cik QasehThya, thanks a lot for the compliment!!

@ayuni, thanks!! :)

Abhamz said...

SALAM, TAHNIAH KRN TERPILIH SBGI HEADER PALING COOL OLEH EN BEN.....MEMANG BETUL2 COOL

Askrie Hishamuddin said...

@Abhamz, thanks for the compliment

i'll appreciate it!

penyisir rambut said...

terbaek la!!
pasni leh tlg wat header sy plak eh...
tapi nak tepi pkok getah....
getah kn da mhl skunk...hikkk...

Askrie Hishamuddin said...

@penyisir rambut, alamak, simple je ni ekceli. hehe.. lagipun i bukannya pndai ambik gambar. pandai posing je. HAHA. semua gambar should credit to the photographer :)

btw, thnks! :)

Ezal R said...

nice blog, so geng hijau la ni.. bagus2..

Nyway, da follow, feel free to foll0w me back ..

Peace!!

Askrie Hishamuddin said...

@ezal R yeaaahhhh, thanks2..

i will follow u too!

peace !!

Aziela said...

Salam, congrats sbb terpilih by En Ben, Header Paling Cool. Sokong2. Interesting postings too... So, mmg berbaloi to follow dah nie... heheheh. Feel free to drop by at my blog.. tp nothing much la...

Askrie Hishamuddin said...

@aziela : thanks for the compliment! thank you so much!! i will. :)

HeziqaMushadadLee said...

wah!cool memang cool..
tapi ke-jeles-an melanda sebab en Ben belum berhajat nak ke blog ku yang lagi tak seberape..
huhu

BTW,seriously COOLLLLLL

Askrie Hishamuddin said...

@heziqaMushadadLee, amboi, panjangnye nama.. hehe.. thanks!!! hehe

HeziqaMushadadLee said...

haha..
nama gabunggabung

Askrie Hishamuddin said...

@heziqa, apa yang kelakarnya? hehhee.. :P

HeziqaMushadadLee said...

kelakarla sbb awak orang pertama yg tegur nama sy panjang..
haha

Askrie Hishamuddin said...

@heziqa, ouh. i see. haha :)