Sunday, March 27, 2011

Di sebalik video klip Got To Go - Najwa Mahiaddin

Kalau korang merupakan seorang pemerhati yang hebat, korang mesti perasan akan kemunculan seseorang di dalam video clip terbaru dari Najwa Mahiaddin - Got To Go ini.

Perhatikan betul-betul video klip di bawah ini!



Okay, rasanya rata-rata menyedari kehadiran Atilia di dalam video clip ini kan? Tapi bukan kemunculan Atilia yang aku ingin cuba sampaikan di sini.

Sila perhatikan gambar-gambar di bawah ini pulak



Sanggup tu print screen bagai khas untuk tatapan korang okay. Kalau kurang jelas sila click pada gambar untuk proses tumbesaran. Haha.. Agak-agak korang back up vokal yang menyanyi sebelah Atiia tu lelaki ke perempuan tulen? Hahaha... Aku agak confius di situ.

Korang pulak bagaimana? Confius jugak ke?

5 comments:

intan.maisarah said...

perempuan

pikir positive

Eyka said...

eh..eh..pompn jgk kot~ lalalaa~ XD

Askrie Hishamuddin said...

@intan & eyka, tapi lain macam je tengok, hehe

Badboy91 said...

i did notice that too..
something right..
love atilia

Askrie Hishamuddin said...

@badboy91, hikhik, kannn?