Friday, March 11, 2011

Pengalaman seks dengan Liyana

Perhatian: Ini bukan entry lucah 18sx, pembaca di bawah umur pun boleh jugak baca. Tak perlu takut-takut tengok kiri kanan depan belakang nak baca senyap-senyap kat dalam bilik sorang-sorang.

Nampak tak perkataan yang dibulatkan dengan kaler merah tu? Kalau kurang jelas sila klik pada gambar. Zoom puas-puas ye sayang. Aku pun agak pelik jugak lah macam mana ada orang boleh cari keyword macam tu, lepas tu link tersebut ke blog aku pulak tu. Pelik sangat!

Siapa sebenarnya Liyana ni? Pornstar Melayu ke die tu? Untuk makluman, Liyana yang aku kenal sorang je iaitu Liyana yang pelakon tu. Alah, yang berlakon dalam cerita KAMI tu lah. Tak kenal jugak? Ni ha, aku bagi korang gambar kat bawah ni, Liyana Jasmay.


Dah kenal? Haaa.. Dia sorang je la Liyana yang aku kenal. Tapi dia tak kenal pun aku. Sedih, sob3...


So, moral of the story : Blog aku suci dari hadas besar. Harap maklum!


5 comments:

azharr said...

adeh gila lucah punya tajuk....hehe

Askrie Hishamuddin said...

@azharr, haha :0 tajuk je lucah. entry tak lucah pun

lini hasnan said...

bagus bagus. hehe

AMMAR YASIR said...

Bhahahaha..macam-macam

Askrie Hishamuddin said...

@lini hasnan, hehe

@ammar yasir, tau xpe