Monday, March 7, 2011

Tingkah laku sering diperhatikan

Mulai dari sekarang, aku dah malas dah nak ambik kisah pasal apa yang orang nak cakap, apa yang orang nak buat, apa yang orang nak kutuk pasal aku dan kawan-kawan aku ni. Malas dah nak pikir. Lagi dipikirkan lagi serabut kepala otak. Biarlah diorang terus bercakap pasal kitorang, mulut orang bukannya boleh ditutup macam mulut tempayan. Betul tak?

Tak paham betul lah dengan sikap orang-orang zaman sekarang ni. Semuanya jenis suka nak jaga tepi kain orang. Ada pulak tu yang depan kita punyalah baik, mulut manis je bercakap, belakang kita habis semua cerita buruk pasal kita dia bagitahu kat orang lain. Ada je benda yang tak betul yang kita buat. Dah tu, benda buruk je yang diorang nampak, yang baik langsung dia buat endah tak endah je, non hadaa.

Sudahlah, biar orang je yang buat kat kita, jangan kita buat kat orang. Okay, terima kasih Mimi Syafika atas nasihat yang berguna tu. Aku sentiasa akan ingat kata-kata tu sampai mati.

Malas nak tulis panjang-panjang. Sementara mood aku sekarang ni tengah elok, aku nak kongsi sikit lah gambar kitorang hang out semalam. Boleh? Silakan tatap puas-puas.
5 comments:

Eyka said...

besh wooo~ jeles~ huhuhu..T.T

Askrie Hishamuddin said...

@eyka, haha.. jangan nak jeles sngt la. :P

Eyka said...

sngt jeles la sangat! hahahaXD

Askrie Hishamuddin said...

@eyka, haha :) tak dapek den nk nolong ha

Eyka said...

hahahaXD * tak reti nak komen ape dah! hahaXD*