Sunday, March 6, 2011

Saya bukan penyanyi youtube, saya penyanyi blog!

Assalamualaikum, selamat bercuti serta selamat berhujung minggu aku ucapkan kepada semua pembaca. Lagu ini khas untuk korang semua yang sedang membaca. Terima kasih cinta! Lagu ini pernah dipopularkan oleh Afgan dan seperti biasa di'sumbang'kan oleh penyanyi baru nak up Askrie Hishamuddin, berangan la kau noks! HAHA..

video

Jangan malu-malu jangan segan-segan untuk mengkritik aku. HAHA.

p/s : saya bukan penyanyi youtube, saya penyanyi blog

Selamat berhujung minggu!

8 comments:

mykhalis said...

saya bagi 5 bintang..tahniah2..ada bakat sebagai penyanyi,, pitching je kene baiki..hehe

Askrie Hishamuddin said...

@mykhalis, haha.. segan dibuatnya :P
btw, thanks! ngee

mysara said...

alamak..nk g ujibakat mentor, dh terlepas plak..hehe

Askrie Hishamuddin said...

@mysara, huhu.. tak layak kot nak masuk, takpe, i jadi penyanyi underground je la. hehe

trigyy said...

hahaha.. sore ko ke tu..
nice2x

Askrie Hishamuddin said...

@trigyy, yupyupp, thanks! hehe

elly said...

die low profile la..
xmo tnjuk muke.. ^^

Askrie Hishamuddin said...

@elly, haha. bukan takmo tunjuk muka, record guna handphone murah je, video tak clear :(