Monday, April 18, 2011

Cash Out Nuffnang!

Entry kali ini lebih kepada entry mengampu nuffnang agar lebih banyak buffered earning nuffnang disedekahkan ke dalam blog aku ni. Penantian aku selama hampir 6 bulan berbaloi juga akhirnya. Lama jugak tu nak tunggu boleh cash out earning nuffnang ni. Maklumlah, blog tak famous la katakan.



Amount terpaksa dicensoredkan atas sebab-sebab tertentu. Alah, sikit je pun, buat apa nak tunjuk kan? Blog aku ni bukannya setanding Hanis Zalikha, Ben Ashaari, RedMummy, Fatin Liyana, lagi-lagi siapa?

Akhir kata, terima kasih nuffnang! I love you so much!

p/s : terus semangat nak buat assignment tau!

7 comments:

Rozuan Ismail said...

wah!bagus2..teruskan bernuffnang!

waN Mohd Salim said...

uhk uhk .. tak dapat puloks dowh .. dinda duit dari en nuffnang

Askrie Hishamuddin said...

@rozuan ismail, haha.. thanks

@wan mohd salim, :)

nur aisya humaira said...

tak pe skit2 pn, janji puas kan bile dpat..:)

Askrie Hishamuddin said...

@aisya, mmg puas sangat. hehe

alongxp said...

aaarrrggghh...jeles...aku da 2 tahun kot...xdpt lg cash out...

Askrie Hishamuddin said...

@alongxp, slow2, saba saba kan separuh dripada iman :) chill XD