Tuesday, January 18, 2011

Akibat menukar layout blog!!!

Taktau la rasa macam nak menjerit nak menangis nak meraung semua ada sekarang ni. Sedih campur geram campur segala bagai perasaan ada. Aduh, baru je nak bergumbira campur sedikit riak sebab dapat buffered earning dari nuffnang kat blog aku tadi.

Konon nak tukar layout blog la kasi nampak lebih cool sikit memandangkan baru kali pertama dapat buffered earning ni kan. Tapi bila tukar je layout tadi, abis semua nuffnang advertisement aku hilang!!!


Aduhhhh, terpaksa lah tampal balik advertisement nuffnang kat blog.

Walaupun buffered earning masih lagi segak duk melepak kat dalam nuffnang aku tu tapi takde pulak advertisement dia muncul kat dalam blog ni. Pelik-pelik la aih. Kacau emosi aku sungguh! Aduh, taktau lah berapa lama buffered earning ni akan bertahan. Hope bertahan lama lagi lah ye. Sabar sabar je la dengan dugaan ni.


mood : rasa macam nak bubuh terajang kat orang la pulokk! HUH.

7 comments:

10jarijemari said...

haha...lek bro...jgn mara2..^^

tomatokering :) said...

sabiaq2 . huhuh :)

Askrie Hishamuddin said...

@10jarijemari, haha. takpe2, ngah sabar ni.

@tomatokering:), sabaq la ni. hehe..

Tikah Syah said...

kesian kowt kat ko,ari tuh suke sangat kat buluh tuh asal tuka,x per wei,bkn rezeki

Askrie Hishamuddin said...

@tikah, hahaha. buluh hanya tinggal kenangan. tak de la, sebab ari tu aku ada blogwalking satu blog ni, dia pun guna layout buluh tu gak. tu sbb tukar layout ni. hehe

yan's shop said...

Askrie....blog kita seirasla...cam adik badik lain mak lain ayah plak

Askrie Hishamuddin said...

@yan's shop, really? haha. cool :)