Tuesday, April 5, 2011

Fan page Usop Wilcha glamor di pentas Abpbh 2010 sudah ada 20,000 peminat dalam masa sehari!

Belum genap lagi seminggu Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 melabuhkan tirainya ahad lepas, nampaknya fan page Usop Wilcha glamor di pentas Abpbh 2010 berjaya memiliki lebih daripada 20,000 orang peminat yang 'like' fan page tersebut!

Antara skrip popular Usop Wilcha di dalam filem Hantu Kak Limah Balik Rumah yang menjadi ikutan buat masa sekarang ini ialah, kita bakor je! Ketepi, ketepi!, Huseeeiinnnn, husseeeiinnn, itulah pentingnya English education dan sila angkat tangan macam saya! (sambil melambai-lambai tangan)



Perghhhh, ini semua adalah gara-gara kemunculan Usop Wilcha bersama Johan yang mengumumkan pemenang Anugerah Bintang Paling Popular Abpbh 2010 malam kelmarin, memang gamat dibuatnya! (Tahniah Shahiziey Sam, you deserved it!)

Betul lah kata orang, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan?

Jom ramai-ramai kita 'like' fan page Usop Wilcha glamor di pentas Abpbh 2010 di facebook.

7 comments:

Rozuan Ismail said...

kalau dulu gelombang tsumawi,kini gelombang TsuUsop

Askrie Hishamuddin said...

@rozuan ismail, hahaha :) betul3!

Aman Ibrahim said...

hahaha seriously memang kelakar.. x jemu duk tengok video die berulang kali..
tahniah kpd sam!!

Askrie Hishamuddin said...

@aman ibrahim, betul tu! same goes to me!

!! Kodet !! said...

haha , rugi aku ttup awal...huhu ada usop wilcha rupanya...

Dawa said...

aku rasa kalau ada majalah times versi Malaysia, komfem usop dpt antara 100 org plg berpengaruh di Malaysia. hehe

Askrie Hishamuddin said...

@kodet, hehe. rugi rugi!

@dawa, tau tak pe! setuju sangat! haha