Saturday, April 9, 2011

Syafiq Yusof pengarah termuda di Malaysia!


Mana tak tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi. Mana tak tumpahnya bakat ayah kalau bukan kepada anak kan? Syafiq Yusof baru berusia 19 tahun, adik kepada pengarah filem yang sedang meningkat naik, Syamsul Yusof serta anak kepada pengarah serta producer filem yang terkenal, Yusof Haslam ini telah pun diberi kepercayaan oleh bapanya sendiri untuk mengarahkan drama berepisod Gerak Khas Januari lalu. Tahniah diucapkan! Ini bermakna Syafiq Yusof adalah merupakan pengarah termuda di Malaysia. Syabas sekali lagi!

Baiklah, untuk entry kali ini aku ingin berkongsi dengan korang semua short filem yang diarahkan oleh Syafiq Yusof yang terbaru di youtube yang berjudul ALONG.




Kalau korang nak subscribe youtube channel Syafiq Yusof ni, korang boleh layari http://www.youtube.com/user/fiq000s

Selain itu, korang jugak boleh membaca blog kepunyaan Syafiq Yusof ni di http://syafiqrevolution.blogspot.com/


7 comments:

cik amar said...

baru 18 ? LOL holy shit..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

ada $$ utk sapot, umur doesnt matter

Askrie Hishamuddin said...

@cik amar, jeles kot!

@aniesandyou, yupyupp, kita ni nak kena mula dari bwh.

alexa yussida said...

18?? SPM dpt brape dik?kehkehkeh

Askrie Hishamuddin said...

@alexa yussida, hehe :) ask himself la :)

Aman Ibrahim said...

ganas~ semoaga berjaya kepada beliau

Askrie Hishamuddin said...

@aman, hehe :) hope so!